24.04.2009, 08:38:50
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de C0rneliu
Scrabble, chiar am avut intentia sa port cu tine o conversatie bazata pe fapte si argumente clare, insa am avut curiozitatea sa accesez site-ul tau personal si sa-mi dau seama de fatarnicia ta.
Pe parcursul acestui thread ai spus ca esti o persoana indoielnica care-si pune intrebari, lucru pe care eu personal il consider in regula. Nu e nimic rau in a cauta raspunsuri si in a ne folosi mintea in filtrarea informatiilor, insa ceea ce faci tu pe site-ul tau se numeste DEFAIMARE a bisericii orodoxe. Nu are absolut nici o legatura cu aflarea raspunsurilor la intrebarile care te framanta! Tu deja ai raspunsurile in mintea ta! Singurul tau gand cand ai intrat aici a fost acela de a defaima si de a improsca cu noroi, nicidecum a cauta raspunsuri, cu toate ca ai primit argumente cat se poate de logice, pe care nici macar nu te-ai chinuit sa le citesti pana la capat.
Binecuvantatule, esti intr-un mare intuneric, ai o inima plina de ura impotriva lui Dumnezeu si a lucrarii sale! Tu doresti doar sa pervertesti pe altii, doresti doar sa darami! Ceea ce am vazut pe site-ul tau sunt niste informatii preluate din presa dornica de scandal si mai ai si pretentia de a te numi o fire analitica si plina de discernamant! Ma intreb daca ai citit macar o singura carte scrisa de Sfintii nostri parinti sau cunostintele tale despre biserica se rezuma doar la citirea cartilor gen "Codul lui da Vinci"?
Dumnezeu sa ma ierte ca te-am judecat, dar pur si simplu tiparul in care te afli este unul atat de des intalnit astazi, incat stau si ma intreb cum se face ca toti dintre voi va laudati ca sunteti plini de logica, de ratiune, de clarviziune, dar totusi va agatati cu disperare in niste prejudecati, discriminari, presupuneri si ipoteze total nejustificate!
Iti doresc multa fericire in viata si numai bine! Nu cred ca mai de ce sa port un dialog cu tine, pentru ca de fapt nu ar fi decat un monolog...
|
Scrabble toate le face mai mult dintr un teribilism greu de înțeles până la urmă. Sunt mai mult ca sigur că timpul le va rezolva pe toate și la el, iar maturitatea își va spune cuvântul. Până atunci, scrabble , rămâne un simplu si nevinovat Rătăcitor !