View Single Post
Vechi 24.04.2009, 09:50:31
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
1. Pentru ca si eu pot sa ma joc la infinit cu flacara de la aragaz fara sa ma ard. Si daca flacara sfanta nu arde, de ce nu ia nimeni o lumanare din aia mare, de botez, si nu si-o tine aprinsa in cap, sa vedem daca ii ia foc parul sau nu? De ce nu arunca o galeata cu benzina peste focul respectiv, sa vedem ce se intampla? Pielea, parul, unghiile si benzina sunt materiale inflamabile. Daca Sfanta Lumina nu arde hainele de pe oameni, te tine sa arunci o galeata de benzina pe tine si apoi sa vedem daca iei foc sau nu? Pana unde merge siguranta asta de care dai dumneata dovada, bazandu-te doar pe marturiile catorva "mii" de ortodocsi?

2. Desigur, dar gresala dumneata e ca ai impresia ca eu, ca sceptic, trebuie sa demonstrez corectitudinea si seriozitatea controlorilor, cand, de fapt, cei care sustin inalta conduita morala a acestora trebuie sa faca dovada.

Daca evreii ar fi dorit sa faca rau crestinilor, ar fi interzis cu totul accesul acestora la Sfantul Mormant, dar stim noi ce intelegeri exista intre guvernul israelian si lumea ortodoxa?

Frumoasa si incercarea cu zidul, dar eu nu am nici un zid in fata, eu doar pun intrebari pentru ca nu am raspunsuri si ma indoiesc pentru ca este foarte mult loc de indoiala. O minune adevarata nu mi-ar fi lasat loc nici de una, nici de alta.
Din cate spui tu ,Minunea de la Sfantul Mormant este de fapt o minciuna ,o facatorie grosonala.
Nimic nu poate sa dainuiasca bazat fiind pe minciuna.
Citeste carte arh.Gouvalis "Minunea credintei" si acolo vezi cum scrie ca Sfanta Lumina se aprinde si la unii care nu stau in biserica Sfantului Mormant ,ci afara .
Nu ai decat sa mergi sa te convingi singur ,esti tinar ,incearca.
Reply With Quote