View Single Post
Vechi 24.04.2009, 16:16:14
faunbine's Avatar
faunbine faunbine is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.01.2009
Exclamation

Noutati despre Teo:

"HRISTOS A INVIAT!!!

Va rog in primul rand sa ma iertati ca nu am scris nimic in acest timp, dar am avut ceva probleme. Problemele inca nu s-au terminat, apar parca in fiecare zi altele si altele.

Sotul meu lucreaza in afara Vienei, intr-o zona cu multa vegetatie, si saptamana trecuta a fost intepat in mana de o insecta foarte periculoasa. Mana i s-a umflat foarte tare si a inceput sa ii amorteasca. Am fost la medic si acum face tratament. Lucreza in continuare si urmeaza ca dupa zece zile sa mearga la control. Ma rog sa nu apara alte complicatii.

Teo, dupa cum poate stiti, nu mai face raze de doua saptamani pentru ca nu am mai facut fata costurilor ridicate ale acestora. I-au mai aparut cateva pustule pe burtica si pe spate dupa ce am scazut doza de medicament pe data de 16 (o pastila la trei zile) si a trebuit sa revenim la doza de dinainte (o pastila la doua zile), pentru a nu risca un nou puseu. Cu cat intarziem mai mult cu razele, cu atat mai mult pierdem din efectul celor facute pana acum.

O sedinta costa 100 euro, si Teo are nevoie de 8 sedinte. Plus o consultatie, care costa 200 euro. Toata aceasta suma de 1.000 EUR trebuie platita la prima sedinta.

Am reusit sa obtinem o noua programare pentru raze, prima sedinta fiind marti 28 aprilie si continuind tot cu trei sedinte pe saptamana. Timpul este foarte scurt si noi nu ne putem permite continuarea acestora, care este foarte importanta in acest moment.

In speranta ca ne puteti ajuta sa mergem mai departe si cu rugamintea de a nu ramane nepasatori la apelul nostru, ne rugam ca Dumnezeu sa ne ajute in incercarile prin care trecem, sa nu ne lase prada disperarii si sa ne intareasca in aceste momente grele.

Adriana Stanculeasa"

http://teostanculeasa.blogspot.com/