View Single Post
Vechi 04.01.2007, 20:15:10
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

In Sodoma si Gomora desfranarea, homosexualitatea, "libertatea" etc, toate acestea erau permise si la ordinea zilei, din pacate toate acestea le vrea si Uniunea Europeana! vrea libertate pt Homosexuali, legalizarea prostitutiei, drogurilor, tot felul de drepturi ciudate, halal socetate, halal libertate, Hristos!, Biserica, toate sunt expirate, toate sunt vechi, ce mai conteaza acum cand ne prea emancipam, ne prea supra apreciem, vedem doar bunastare, bani, averi, nume notoriu, asta vrem azi, asta ne invata UE, totul e impotriva lui Dumnezeu, numai ca mascat! Era si Uniunea Sovietica foarte puternica, chiar invincibila se credea, dar totusi a cazut!
Si UE v-a cadea, peste 100,2,300 de ani, nu vom mai trai noi pana atunci, dar asa va fi, nici o imparatie nu este vesnica pe pamant, toate au cazut, si cele ce sunt vor cadea, singura este Imparatia Cerului acolo sa ne fie gandul, acolo sa ni se indrepte privirea si pasii vietii, Doriti-L pe Domnul dragii mei caci viata asta este doar o umbra si un vis, Cu Domnul vom fi cu adevarat impliniti, aici pe pamant nu vom fi niciodata, oricat de multe am avea si oricat de multe am face!
Domnul Este intarirea mea si Scaparea mea si Izbavitorul meu!!!
Reply With Quote