View Single Post
Vechi 24.04.2009, 20:48:29
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Dragi forumisti, cred ca lumina sfanta nu e un subiect de negociere. Nu e important ca discutia sa continue, ci sa se termine, chiar si prin interventia adminului, daca altfel nu se poate. Pe un forum ortodox sa ne batem joc de lumina divina??? Pai ia spuneti unde s-a mai pomenit asa ceva?

Scrabble, s-ar putea sa te superi din nou si sa-mi trimiti si mesaje private. Te rog sa eviti blasfemiile, la adresa credintei mele. Daca ai fi avut putina decenta, te-ai fi retras elegant din aceasta discutie. Crestinii nu trebuie sa discute cu ereticii, caci aceasta este porunca bisericeasca. Punct.

Voi posta aceste randuri pana cand te vei retrage din aceasta discutie.
Blasfemie? Daca spuneam ca aprinderea inexplicabila a Flacarii Sfinte nu e o minune, atunci da, m-as fi facut vinovat de blasfemie. Eu contest ca flacara se aprinde de la sine, ceea ce e un lucru diferit.

Inteleg ca doriti sa faceti sa para ca si cum eu sunt cel care intretine aceasta discutie, dar este evident pentru oricine citeste ca eu nu fac altceva decat sa rapsund celor care ma interpeleaza.

Va mai rog sa intelegeti ca prezenta mea pe acest forum nu este conditionata de antipatia pe care mi-o purtati. Daca crestinii nu trebuie sa discute cu "ereticii", de ce cititi ce am de spus, de ce cautati sa intrati in vorba cu mine?

Iar eu nu sunt eretic. O erezie este pervertirea unei credinte existente, alterarea acesteia, introducerea de notiuni/ritualuri noi, schisma etc. Eu nu ma incadrez in aceasta definitie.

Numai bine.
Reply With Quote