105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VII-a)
[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VII-a)[/COLOR]
(Sinteză recapitulativă asupra viziunii pucioșilor despre[COLOR=red] cerul nou și pământul nou[/COLOR])
4. “Cerul nou și pământul nou” :
– sunt sfinții lui Dumnezeu:
[COLOR=blue]“ … Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006)
– va fi “Israelul cel nou” , adică poporul creștin de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ A venit să facă din tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], dar tu, mămică, nu te-ai lăsat lucrat. Lasă-te lucrat, Israele. “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 15-11-1990);[COLOR=blue] “ M-am ridicat […] să fac din voi [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] […] Aceasta este soarta acestui popor. [/COLOR][COLOR=blue]“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-11-1990);
– este deja “Israelul cel nou” , adică poporul creștin de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Israele, fiule al cerului, [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu ești [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], dar să fii. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-06-1995)
– va fi “Dumnezeul” de la Pucioasa, în unire strânsă cu ucenicii lui pucioși:
[COLOR=blue]“Eu cu Duhul, iar voi, cu trupul, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom fi[/COLOR][COLOR=blue] întru unire, [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue], întru Duhul Sfânt, spre lucrare văzută, și apoi spre slavă văzută. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-06-1991)
– va fi“lucrarea de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“Aceasta este lucrarea Duhului Sfânt, care va acoperi cerul și pământul, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi Ierusalim nou[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-1991)
– a fost Maica Domnului, la vremea ei:
[COLOR=blue]“ Maica Mea […]am făcut din ea poartă pentru Mine, ca să ies spre Israel; am făcut din ea [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1994)
– va fi întrupat în orice om de pe pământ:
[COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=fuchsia] fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]în om[/COLOR][COLOR=blue], și om nou în om.[…] iubirea cerească se face [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] în om[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1996)
– vor fi ținuturile de la Glodeni și biserica (acoperământul) de la Pucioasa:
[COLOR=blue] “ Acest pământ și acest acoperământ are peste el coborâtă așezare cerească, trăire cerească și curată, și aceasta este puterea din care [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va vedea[/COLOR][COLOR=blue] viață vie și [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] peste noroade. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 08-07-1991)
– va fi întreaga Românie:
[COLOR=blue]“ Vino și tu spre dreptate, țară a venirii Fiului lui Dumnezeu la tine, […] [/COLOR][COLOR=red]Cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] să fii tu…[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007)
– este acum, în zilele noastre, prin proclamare solemnă de către “Dumnezeul de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ La început eram Cuvântul; la sfârșit iarăși sunt Cuvântul, și iarăși zic: să fie lumină! Amin, amin, amin. Să se despartă lumina de întuneric, și întunericul de lumină! Să fie [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou![/COLOR][COLOR=blue] Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 22-12-1996)
5. “Cerul cel nou și pământul cel nou”:
– se vor coborî pe vechiul pământ, ceea ce contazice Biblia, care spune că “[COLOR=#993300]pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este[/COLOR]”([COLOR=#993300] Apocalipsa, 21,1)[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Și se va coborî pe pământ [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-04-1993)
– se vor pogorî numai în ucenicii pucioși:
[COLOR=blue]“ La început am făcut cerul și pământul, și la sfârșit te-am făcut pe tine, Israele român, ca să te pregătesc să stai cu [/COLOR][COLOR=red]cer nou și cu pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] înaintea Mea la venirea Mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să așez[/COLOR][COLOR=blue] peste tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. La început a fost Cuvântul. Eu am fost Cuvântul la început, și tot Eu sunt și acum, la acest sfârșit. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-05-1995)
– vor odrăsli abia după ce poporul de la Pucioasa va crește viguros, și vor odrăsli sub creșterea lui:
[COLOR=blue]“ Crești, copile, crești, și sub creșterea ta [/COLOR][COLOR=fuchsia]va odrăsli[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 21-11-1995)
– se vor pogorî în toți simpatizanții Noului Ierusalim:
[COLOR=blue]“ Și acum, […]fă-i pe cei ce Te vor afla prin cartea aceasta, […] să ceară la Tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și Ierusalim nou în ei și peste ei, după făgăduința Ta cea din Scripturi,[/COLOR][COLOR=blue] …“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006)
– se vor pogorî în toată România:
[COLOR=blue]“ O, fiică Românie, vino, […] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va arăta[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] din tine, țară Românie[…] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 24-11-1996)[COLOR=blue] ; “ Înalță-te înaintea popoarelor, tu, țară a întoarcerii Mele, căci pământul cel de [/COLOR][COLOR=fuchsia]acum[/COLOR][COLOR=blue] trece la înnoit, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se face[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] pe el[/COLOR][COLOR=blue], precum a fost pământul cel dintâi. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-09-1995)
– va fi însuși Noul Ierusalim de la Pucioasa, denumit conspirativ “Noul Israel”:
[COLOR=blue]“ Iar tu, Israele, să-Mi fii [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], […]Să știi, măi Israele, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]ești așteptat [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-12-1996)
– va ieși la iveală din neamul român, și anume numai din mijlocul lui, adică din grădinile șfinte ale Pucioasei. De aici se vor răspândi din loc în loc, peste tot pământul:
[COLOR=blue]“ … Eu vin și te învăț fața ei ca s-o cunoști și ca să te așezi înaintea Mea să-Mi ceri izbăvirea ta, neam român, căci voiesc să fac din mijlocul tău [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și de la acest început să-Mi așez din loc în loc biruința Mea cea așteptată de veacuri, … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009)
|