Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Anca draga, esti de 20 ani pe acele meleaguri si stii foarte bine ca de munca nu gasesti numai daca NU VREI, Punct...si stii tu exact ce vreau sa spun..., si deasemenea stie si Mirela si Marius... "Microbul" muncii este in tine sau NU este...
Eu demult am gasit in Austria de lucru pe un virf de munte daca vrei sa stii, unde inainte sa ma duc sa caut, TOATA lumea , toata romanimea fugita care locuia in zona imi spunea cu certitudine ca acolo munca nu EXISTA, este pustiu...
Eu unul sunt convins ca si in criza economica...eu gasesc de munca daca vreau si in desertul Sahara...de ce? ...pur si simplu pentru ca altfel nu are cum sa fie!
Deci sa n-o mai dam pe criza ca nu tine...este o modalitate de a-ti gasi justificari...insa munca va exista pina la a doua venirea a Mintuitorului
|
Susțin cele spuse aici ! De muncă se vaită numai cel puturos și leneș. Dar să nu ne fălim nici cu lenea și nici cu munca, pentru că toate stau în sănătatea noastră. Doamne ferește să nu ajungem Legume, pentru toate cele gândite, urâte și păcătuite. Atunci totă tăria teoriilor noastre, riscă să se prăbușească.