View Single Post
Vechi 25.04.2009, 17:34:45
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]"Învață de la păsări, când liber ești să zbori..." (Lirică norvegiană)[/COLOR]

[COLOR=green]În vara aceea, cât am stat la munte, în stațiune, a plouat în fiecare zi și a fost foarte frig. [/COLOR]

[COLOR=green]La un moment dat, vrăbiuțele locului, au venit la geam și, în stilul binecunoscut mie, pentru că mi se întâmplase și acasă, au ciripit strident și au bătut cu aripile-n geam ca să le dau de mâncare. [/COLOR]

[COLOR=green]Am coborât la cantina restaurantului și am adus o farfuriuță plină de mălai pe care am pus-o jos, într-un colț de balcon. [/COLOR]

[COLOR=green]Câteva zile am avut liniște apoi vrăbiuțele au început din nou să-mi bată-n geam cu aripile lor și să ciripească strident. [/COLOR]

[COLOR=green]Am ieșit pe balcon și, cu mătura, am adunat mălaiul căzut împrejurul farfurioarei, l-am pus înapoi în farfurie și... [/COLOR]

[COLOR=green]Dar vrăbiuțele au continuat, mai disperate, mai flămânde să bată în geam și să ciripească dureros ca și cum ar fi vrut să-mi transmită că ele sunt flămânde și eu ce fac, nu le hrănesc?[/COLOR]

[COLOR=green]M-am uitat la farfuriuța cu resturile de mălai. Era neatinsă și nu înțelegeam de ce.[/COLOR]

[COLOR=green]După trei zile, mi-am zis să-ncerc și am luat farfuriuța cu mălaiul neatins, am aruncat mălaiul, am spălat bine farfuriuța și-am coborât la cantina restaurantului să cer iar mălai. [/COLOR]

[COLOR=green]Vrăbiuțele vesele, ciripind încântate s-au chemat unele pe altele și, în sfârșit, au servit o masă pe măsura pretențiilor lor. [/COLOR]

[COLOR=green]Cred că ați înțeles ce s-a întâmplat: vrăbiuțele au refuzat să mănânce mălaiul amestecat cu praf și cu gunoaie.[/COLOR]
[COLOR=teal]Eu știu că nimeni nu citește copy/paste, loc inutil ocupat într-un forum. Dar această întâmplare, absolut adevărată, chiar nu a fost citită de nimeni? Nu a transmis nimănui nimic? [/COLOR]
[COLOR=teal][/COLOR]
[COLOR=teal]Mă străduiesc eu într-o părere, dar văd că sufletele vă sunt prea împietrite. N-o să mai postez pe forumul acesta pentru că nu vreau să mă molipsesc și să devin și eu o statuie fără suflet, de gheață ori, mai rău, un roboțel...[/COLOR]