Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Biblia face numeroase referiri la pogorârea in Iad a Mântuitorului:
[SIZE=2][COLOR=red]Aceasta e mărturisirea Bisericii:[/COLOR] [/SIZE]
[SIZE=2]Psalmi 21 13-23 [/SIZE][SIZE=2][SIZE=2]"[/SIZE][/SIZE][SIZE=2]13. Deschis-au asupra mea gura lor, ca un leu ce răpește și răcnește. 14. Ca apa m-am vărsat și s-au risipit toate oasele mele. 15. Făcutu-s-a inima mea ca ceara ce se topește în mijlocul pântecelui meu. 16. Uscatu-s-a ca un vas de lut tăria mea, și limba mea s-a lipit de cerul gurii mele și în țărâna morții m-ai coborât. 17. Că m-au înconjurat câini mulți, adunarea celor vicleni m-a împresurat. 18. Străpuns-au mâinile mele și picioarele mele. 19. Numărat-au toate oasele mele, iar ei priveau și se uitau la mine. 20. Împărțit-au hainele mele loruși și pentru cămașa mea au aruncat sorți. 21. Iar Tu, Doamne, nu depărta ajutorul Tău de la mine, spre sprijinul meu ia aminte. 22. Izbăvește de sabie sufletul meu și din gheara câinelui viața mea. 23. Izbăvește-mă din gura leului și din coarnele taurilor smerenia mea[/SIZE][SIZE=2][SIZE=2]"[/SIZE][/SIZE][SIZE=2]. [/SIZE]
Despre Cine e vorba aici?
[SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2].[/SIZE]
[SIZE=2]Să vedem in ce fel sunt trase de păr cum spun adventistii lui Vasinec/Litanu?[/SIZE]
|
1. In primul rand nu cred ca este bine sa puneti in seama bisericii parerile dvs. Nu cred ca ce spuneti dvs. este o marturisire a bisericii.
2. Faptul ca interpretarea dvs. este trasa de par se vede cu ochiul liber. Ati citat un psalm mesianic al patriarhului David, in care sunt profetite evenimente care urmau sa aiba loc pe dealul Golgotei (strapungerea trupului Domnului fara a-i rupt vreun os, tragerea la sort a camasii Sale-evenimente redate de Evanghelii). Nu este nicicum vorba de pogorarea in iad.
Nu cred ca are rost sa mai reiau si celelalte versete si interpretarile dvs. Sunt in acelasi stil. Macar recunoasteti ca astfel de interpretari va apartin si nu va mai ascundeti in spatele bisericii.