...
Citat:
În prealabil postat de Litanu
Nu trebuie sa faceti pe inteleptul cu mine. Eu am dat unele citate din Sfanta Scriptura pe care le nesocotiti. Nu este vorba, in spusele mele, nici de adolescenta , nici de andrenalina. Este vorba de indignarea pe care o am cand vad ca un om se crede mai intelept decat Cuvantul lui Dumnezeu si isi permite sa-L nesocotesca. Eu v-am dat citate din spusele Sfintilor Apostoli, referitoare la conditiile mantuirii. Dvs. le-ati nesocotit si ati scos altele mai "intelepte". Nu stiu pe ce va bazati cand afirmati ca prima conditie a mantuirii este apartenenta la o anumita biserica. Pe Sfanta Scriptura, in nici un caz.
Nu cu mine va contraziceti ci cu Sfanta Scriptura. Spuneti ca eu am idei fixe. Despre mantuire as mai avea multe de spus, dar numai in armonie cu Sfanta Scriptura. Am incercat sa scot in evidenta numai un o conditie a mantuirii: necesitatea formarii unui caracter frumos. Ideile dvs. sunt mai rigide si nici nu sunt in armonie cu Cuvantul lui Dumnezeu. Nu cred ca le puteti argumenta prin ceea ce ne-a invatat Mantuitorul sau Apostolii Sai.
|
Litanu voi aveti alta viziune a Bibliei decat ortodocsii. O intelegeti altfel decat noi.
|