Citat:
Īn prealabil postat de andrei25
Ne vom intelepti poate cand vom fi la stramtorare. Vorbesc din prorpia experienta. Tatal meu a murit acum aproape 2 ani. Momentele cand am fost cel mai aproape de Dumnezeu, au fost cand a murit el. De atunci iarasi m-am departat de Dumnezeu. Seara cand ma rog, ii zic asa lui Dumnezeu: "Doamne mi-e dor de suferinta aia". Sincer mi-e dor. Desi am suferit mult pt pierderea tatalui meu, niciodata, dar niciodata, nu am fost mai aproape de Dumnezeu ca atunci. Doamne ajuta!
|
Andrei, ai putea considera suferintã tot timpul cat esti departe de Tatal ceresc si de Domnul Iisus Hristos. Dumnezeu in bunatatea Sa, ne lasa "haturile" largi la inceput, lasandu-ne sa facem nestingheriti ce vrem noi; dar noi stim de acum, ca totul are si o urmare, care se cumuleaza si dintr-odata se trage linia si platim. Nu cere suferinta, ca poate nu esti inca in stare sa o duci; va veni atunci cand vei fi suficient de puternic ca sa rezisti. Pana atunci cauta cele ale Domnului.
Ma bucur extraordinar cand aud ca tinerii Il cauta pe Domnul. Este speranta vietii noastre, caci fara asemenea tineri viitorul ar fi negru, am fi pierduti.