View Single Post
Vechi 26.04.2009, 00:37:11
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Pentru adorcrysti

Multumesc mult pentru postarea despre iepursi ..unghiile le taiem cam la o luna , adevarat in doi ,ca altfel nu se poate ..cu zapauca noastra ca de la o vreme sare la bataie si ne musca -mie mi se par unghiile usor casabile ca sa zic asa ,adica usor de taiat,parca chiar se sfarama cand le tai... .
Cu dintii, cred ca n-avem probleme desi n-am reusit sa-i analizez decat de doua ori ,ca nu sta si-i bate inima de-mi face mie rau ,asa ca mai rarut.
Noi o hranim si cu boabe de grau sau porumb si pot spune ca-i place ,sper s-o ajute ,,la tocit,, dintii !
Am si o intrebare :sa ma bazez pe instinctul ei cand e vorba de ceva de mancat ,care nu iar face bine ? Adica ea mananca daca-i dau si cate o frunza -doua de muscata ;de florile muscatei nu-ti mai zic are o adevarata pasiune .Mama care are si ea o varsta ,deci e mai inteleapta ,mi-a spus ca muscata-i otravitoare si sa nu-i mai dau ..nu fac exces dar, ptr ca -i place o data pe saptamana tot o ,,bucur,, cu doua frunze de muscata .Intrebare :e de rau ?
Multumesc iar ,si sper sa nu deranjez ca vad ca-m pus monopol pe bunatatea ta . Toate bune va doresc la toti trei !