[quote=emanuel2007;130778]
asta e cea mai dioata chestie care am auzit-o : e ca si cum ai zice moareta = viata ... e absurd ...
Nu e absurd, pentru ca daca faci sa dispara un ebrion in loc de 10 mor mult mai putini!
"ai inceput sa iti vina mintea la cap ... insa nu e destul de sigur ca o sa si ramana acolo ... sigur ca orice ovulatie este o ucidere ... pai de ce crezi ca iti tot ziceam eu ca orice scurgere si orice ciclu suntpacate ? sunt ucideri virtuale ... si masturbarea si prezervativul exact acelasi lucru sunt : ucideri virtuale ; adica tot ucideri ... de aia si sunt considerate pacate ... "
Confunzi: pierderea spermatozoizilor nu este ucidere, pentru ca, nu stiu daca stii, pentru formarea unui embrion, care contine toate genele unei fiinte umane, este nevoie si de ovul si de spermatozoizi. Toti sfintii parinti care s-au ocupat de asta si teologii moderni zic ca viata incepe de la fecundare, deci nu inainte.
Ai putea spune tot asa bine ca daca te tunzi e ucidere, ca dai jos niste celule nevinovate, care nu ti-au facut nimic.
Ce insemana ucidere virtuala??
Masturbarea este pacat nu pentru ca se pierde sperma (atuci nu ar mai fi pacat la femei, pentru ca nu se produce ovulatie cand se masturbeaza o femeie - iertai-ma pentru aceste detalii). Este pacat pentru ca este o forma de sexualitate intoarsa spre sine insusi, or sexualitatea e data de Dumnezeu ca sa se uneasca doua fiinte umane. Este o pura cautare a placerii fara comuniunea cu altul.
"care e explicatia ? am mai dat-o undeva mai sus : inainte de cadere nu avea femeia ovulatie si la barbat nu se producea samanta decat numai cand planificau un act trupesc ... si inca ceva : nu exista un contact trupesc intre ei fara ca femeia automat sa ramana insarcinata ... tot ce e sub nivelul asta care l-am zis acuma se datoreaza de la caderea din rai , de cand totul a pierdut rationalitatea dumnezeiasca ... de atunci toti am devenit ucigasi ai propriei noastre specii , chiar si daca numai in mod virtual ... "
La astea ti-am raspuns in threadul despre 'ce cauta femeia tanara in dreapta la barbati'
"Iisus nu a avut niciodata scurgere ...
Maica Domnului nu a avut niciodata ciclu ...
sfintii si sfintele si-au invins prin asceza pacatul chiar si sub aceste forme extrem de subtile "
De unde stii amanuntele astea???
Cum spuneam mai sus, crezi ca la latrina se duceau?
Ma opresc aici. Noapte buna si Duminica binecuvantata.
|