View Single Post
Vechi 26.04.2009, 13:51:42
Trandafir_Alb's Avatar
Trandafir_Alb Trandafir_Alb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.04.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacman46 Vezi mesajul
Trandafir, cazul de care povestesti e unul dintre multe.Si majoritatea se inscriu in alte tipare.Oameni care se chinuie cu o boala sau cu saracia sau cu orice alta situatie inchipuita sau nu.
N-as vrea sa intru in detalii daca exista sau nu suficiente/intemeiate motive pt. a te sinucide.E foarte usor sa vbesti cand instinctul de conservare se combina cu o viata usoara si lipsita de boli grele. Cand insa disconfortul unei boli incurabile sau dureroase sau a unei situatii grele intra in ecuatie sunt destui oameni care incep sa-si puna problema renuntarii.

Stiu ca e unul din multe, dar unul care trebuie rezolvat pana nu e prea tarziu.
In situatia in care este persoana pe care o cunosc si la care tin enorm am fost si eu candva, deci mi-e usor sa o inteleg, dar pana la gandul acesta negru pe care-l are...Nu stiu ce sa o mai sfatuiesc..
Eu zic ca nu exista niciun motiv pentru sinucidere, absolut niciunul, nici cand ramai orb si fara doua maini, nici cand ramai singur pe lumea asta, nici..nici...Asa e, nu stiu cum e sa fii orb sau sa ai vreun alt handicap fizic, dar nu-s straina de suferinta si tot nu mi se pare o idee stralucita si mai ales crestina sa te dai batut si sa-ti iei viata, care, nu cred ca trebuie sa o mai spun, este un dar pretios...