View Single Post
Vechi 26.04.2009, 14:52:01
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VIII-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VIII-a)[/COLOR]
(Sinteză recapitulativă asupra viziunii pucioșilor despre[COLOR=red] cerul nou și pământul nou[/COLOR])

6. “Cerul cel nou și pământul cel nou”:
– se vor înfăptui de la sine, căci Dumnezeul de la Pucioasa așteaptă pasiv, odihnindu-se, așteaptă de șapte mii de ani, ca să se petreacă această minune:
[COLOR=blue] “ Ne odihnim, fiilor străjeri[…] , iar cele noi Mă slăvesc […] și-Mi mângâie așteptarea Mea cea de șapte mii de ani, prin care aștept, aștept înfățișarea cea nouă a facerii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], tată, “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-2007)

– vor ieși la iveală după ce va avea loc [COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvânt[/COLOR], de sub apa râului de cuvânt care curge din gura “celui de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Eu am grăit acum două mii de ani […] pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvântul[/COLOR][COLOR=blue] care curge ca râul din gura Mea până ce va ieși de sub apa lui [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 26-02-2006)
– vor fi făcute de sfinți și prin sfinți și din sfinți:
[COLOR=blue]“ … Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006);
– vor fi făcute de Dumnezeul de la Pucioasa, împreună cu corbii lui cu care el se ajută în lucrul de facere a [COLOR=red]cerului și pământului celor noi[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Israele, Israele, bucuria Mea, te voi ajuta ca un Dumnezeu, ca să poți tu semăna cuvântul lui Dumnezeu mereu, mereu, copilul Meu, că Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]am corbii Mei[/COLOR][COLOR=blue] care au grijă de lucrul Meu cu tine, numai tu să fii copilul Meu în ascultare, copilul Meu în credință și în nădejde, că Eu sunt un Dumnezeu tare, și sunt vistier al bunătăților cerești peste tine, ca să facem [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], fiule, copilul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-07-1996)
– vor fi făcute de Dumnezeul de la Pucioasa, sprijinit de om:
[COLOR=blue]“ […]căci sunt de șapte mii de ani îndurerat și plin de dor după viața Mea în om, așteptând să Mă așez în el cu împărăția Mea, cu pacea Mea și a lui, și să fac, sprijinit de om, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], așa cum am făgăduit prin prooroci, poporul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006)
– vor fi făcute de Dumnezeul de la Pucioasa, fără vreun alt sprijin, dar numai după ce va lucra mult:
[COLOR=blue]“ Domnul cerului [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine [/COLOR][COLOR=blue]iar prin cuvânt și lasă peste cele învechite [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-05-1994)[COLOR=blue] ; [/COLOR]
[COLOR=blue]“ Eu, Domnul, […] voi lucra mult ca să împlinesc Scripturile cele din urmă: nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-08-2008)
– vor fi făcute prin lucrarea “profeteselor” de la Pucioasa, care “profețesc” toate împlinirile viitorului sub numele acoperitor al “Dumnezeului de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Eu, Domnul, […]Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]profețesc și împlinesc[/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-i nimic dacă slujitorii bisericii nu voiesc să vin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994)

– vor fi făcute chiar prin ”Cuvântul” de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Cuvântul a făcut cerul și pământul, văzutele și nevăzutele. Iată ce este cuvântul rostit. Cuvântul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și azi[/COLOR][COLOR=blue] face [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue]…“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994);[COLOR=blue] “ … cuvântul care a făcut cerul și pământul, și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]face iarăși[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]…“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-2008)

– vor fi făcute prin “poporul” pucios cel plin de har:
[COLOR=blue]“ Pace ție, Ierusalime, Ierusalime nou! căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine[/COLOR][COLOR=blue], tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac[/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] … “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994)

– vor fi făcute prin rugăciune:
[COLOR=blue]“ Rugăciunea ta va rodi veac nou, văzut de ochii tăi, va rodi [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], după cum este făgăduința prin Scripturi, și rodul nu va mai avea veștejire. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-05-1996)

– vor fi făcute prin prin întruparea Dumnezeului de la Pucioasa[COLOR=fuchsia] în om[/COLOR], prin cuvânt și cu iubire cerească, așa cum s-a făcut prin Verginica și prin lelica Maria, sora ei:
[COLOR=blue]“ Am venit să Mă întrupez în om prin cuvânt, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]în om[/COLOR][COLOR=blue], și om nou în om.[…] Iubirea firească se face păcat, dar iubirea cerească se face [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] în om[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1996)

7.“Cerul și pământul cel nou”:
– [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] deja la Pucioasa o realitate indubitabilă:
[COLOR=blue]“E împărăția cerurilor cu voi pe pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]E[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-1995)

– [COLOR=fuchsia]nu[/COLOR] [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] la Pucioasa o realitate împlinită, căci Duhul abia acum vine ca să rostească această proorocie:
[COLOR=blue] “ Crești și te hrănește cu cele vii, și moarte să nu mai mănânci, căci trupul tău este templu al Duhului Sfânt, Care vine în tine să rostească [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-10-1995)

8. “Cerul cel nou și pământul cel nou” au ca sinonime:
– cuvântul “[COLOR=blue]cărare[/COLOR]”:
[COLOR=blue] “ Cuvântul cărare înseamnă Dumnezeu, înseamnă pace și cer, înseamnă [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], asta înseamnă cărare în limba cea dumnezeiască. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996)

– sintagma “[COLOR=blue]hăinuța cea nouă a pământului[/COLOR]”:

[COLOR=blue]“ Acum e veacul Domnului, și de aceea Dumnezeu S-a făcut cuvânt peste veacuri, peste pământ, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]pământul își așteaptă hăinuța lui cea nouă[/COLOR][COLOR=blue], la care Eu și cu sfinții și cu îngerii și cu tine, poporul Meu, lucrăm hăinuța nouă, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], loc al păcii și al dreptății. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996)

[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]18 aprilie 2009[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]