View Single Post
Vechi 26.04.2009, 15:28:40
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
ory, eu ti rog pi mataaali sa nu jignesti cu cuvinte neganditi BOR si statutui ei cel nou! Orisicat de umblata ai fi printre calugari, tot nu ii cunosti matali, ca mireanca, frumusāca ce-i drept, pi täti, ca sa iti dai cu parerea in felul aiesta. Intre timp ne-ai zās matali destuli amanunti despre natura relatiilor cu manastirea, asa ca nu mai exagera din cale afara, ca sunt numerosi tineri pe forum, care isi fac serioase ganduri de a intra in manastire si nu e cazul sa-i influentezi negativ cu povestile sele imaginare di adolescenta inamorata. Uite eu nu cred in ruptul capului ca a vrut calugarul asela sa ti saruti, e ghini? Dealtfel, ce cautai mata in chilia lui? Ca doar nu i-a trecut prin minte, cand se afla in sfanta Biserica, sa pacatuiasca cu o fetiscana?!? Te-ai dus sa-l ispitesti si acum faci pe cunoscatoarea in ceea ce priveste manastirile de calugari? Rusāni sa-ti fii matali! Auzi?
Fa-te mata fata serioasa, ory, si lasa basmele di adormit copii, ca pe noi ne-ai adormit di tat cu fantasmagoriie aiestea nemaiauzite si nemaiintalinite! Ai avut din totdeauna asa o fantezie debordanta? E, acum e cazul sa-i pui haturi, ca alfel intri mata cu oistea in gaaard, si nu e ghini di loooc!
se spune undeva in Biblie sa nu judecam... si se mai spune ca uneori se fac cele de pe urma ale omului mai rele decat cele dintai. citesc cele de mai sus si ma minunez...extraordinar cum poate sa decada un om, trecut prin viata, care ajunge sa jigneasca la tot pasul si culmea mai are si pretentii de intelepciune.
Reply With Quote