View Single Post
Vechi 26.04.2009, 16:54:48
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Ancah,sa nu crezi ca m-ai intimidat cumva,eu voi ramane asa cum sunt si voi exprima exact ceea ce gandesc si simt,nu doar ceea ce am citit si am rascitit la viata mea.
Tu,ai trait doua vieti de-ale mele,dar nu faci decat sa te complaci la nesfarsit in teoriile pe care le citesti,si le tot citesti...nu le simti,nu le cunosti adevaratele trasaturi existente,nu le apreciezi,doar le exprimi si le redai cum le citesti.Daca-ti place sa apreciezi minciuna si fantasticul din carti,nu ai decat,mie nu-mi place,aceia este parerea ta,iar aceasta este parerea mea,cred ca nu trebuie decat sa fim civilizati si sa ne respectam reciproc.
Sper sa incetezi cu astfel de jicniri,cred ca-mi exprim clar doar parerea,cum faci si tu,de altfel,si cred ca daca esti cu adevarat crestini nu vorbesti asa,ca la usa costului,si nici cu atata patos de ura si dispret la personalitatea aproapelui.
STIU CA NU AI SA INTELEGI,SE SIMTE DE LA O POSTA "CREDINTA" TA IMBALSAMATA DE URA...
Sa stii ca mai sus nu ti-ai batut joc de mine,ci de tine insuti....sper sa intelegi macar atat,la aceasta varsta "inteleapta".