26.04.2009, 20:03:18
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Moldovenii par să fi descoperit elixirul tinereții. Potrivit statisticilor oficiale, patru din primele cinci județe din țară, ca speranță de viață sunt din Moldova. În această regiune trăiesc peste 250 de oameni care au trecut de bariera celor 100 de ani. Presa de azi publică o mică statistică a centenarilor din județele Moldovei : - Bacău: 75 , - Neamț : 59 , - Vaslui : 46 , - Iași : 35 , -Botoșani : 31 , - Vaslui : 3. Un fost învățător din Bacău spune care este explicația longevității sale, 104 ani : "Am fost cumpătat și m-am ferit de toate patimile care i-au băgat pe alții în mormânt de tineri", a spus bătrânul.
|
[COLOR=green]Sincer, nu știu de unde ai luat tu asemenea date, dar pot să-ți demonstrez, întâi de toate, că ești ridicol, că ai procedat exact ca Pristanda din "Scrisoarea pierdută" a lui Caragiale. Cred că-ți amintești scena cu steagurile. Uită-te la tine de câte ori apare Vaslui și cu ce număr.[/COLOR]
[COLOR=green] [/COLOR]
[COLOR=green]Și asemenea date pot fi crezute de cineva care nu cunoaște nivelul de trai al oamenilor din zonă... Totul este grosolan exagerat și seamănă cu o bătaie de joc la adresa acestor oameni. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Aseară nu am putut intra. Eram foarte revoltată. Dar, uite că mi-a trecut și nu-ți mai pot spune ce-ai fi meritat.[/COLOR]
[COLOR=green]Scrii așa: Presa de azi publică o mică statistică etc... Care presă? Un titlu de ziar, un link ceva?... Bășcălie, domnule, bășcălie și manipulare...[/COLOR]