View Single Post
Vechi 26.04.2009, 20:32:27
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 107. Vine sfârșitul lumii!

[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea I)[/COLOR][/COLOR]

Gata! Vine sfârșitul lumii! S-a apropiat funia de par. Muritori, făceți-vă repede testamentul că nu se știe, poate că de data asta chiar că se va împlini profeția cu adevărat! Iată că dogarii, care sunt conectați permanent la antenele cerești, au dezvăluit până și ziua când va avea loc marele cutremur care va face cer nou și pământ nou: în ultima zi din prima treime a anului, mai exact pe 31 aprilie 2009. De aceea, ei s-au și grăbit să-i avertizeze pe simpatizanții lor să stea numai în post și rugăciune în ultimele trei zile (marți 28, miercuri 29 și joi 30 aprilie) cele care vor precede mărețului eveniment cosmic de Arminden, ca să-și mărească în acest mod șansele de a scăpa din urgia care vine. Deși Sfârșitul Lumii a fost din toate timpurile un mare secret, pe care nici Fiul, nici Duhul nu-l știau, ci numai Tatăl ceresc, Care-l păstra ascuns cu mare gijă de 7000 de ani încoace, uite că tot a transpirat ceva: o păsărică din cer a adus vestea, iar pucioșii au fost primii cărora ea le-a ciripit la ureche. Dogarii, imediat după ei, au aflat același lucru pe niște canale similare și îndată au început să colporteze zvonul în gura mare, ocazie cu care ei le-au confirmat cu onestitate pucioșilor dreptul de întâi preveniți. Este adevărat că ei n-au aflat decât ziua, nu și ceasul, dar tot e ceva să știi dinainte cu o săptămână când va fi să fie Ziua Cea Mare. Ai timp să-ți pregătești ploile (acide).

Dar să lăsăm divagațiile introductive și să intrăm direct în subiect. Vom reproduce în continuare mesajul dogarilor, așa cum a fost el primit recent prin comunicare cerească direct de la “Maica Domnului” din ceruri. Undeva în text ei recunosc și confirmă că pucioșii au fost primii care au făcut un avertisment pe această temă chiar cu o zi înainte, de “Izvorul Tămăduirii”. E drept, avertismentul pucioșilor era destul de voalat – adică, cine citește, să înțeleagă.

Reproducerea mesajelor este ad litteram, așa încât atunci când veți întâlni cuvinte mai năstrușnice, precum [COLOR=red]clor[/COLOR] și [COLOR=fuchsia]agiazmă[/COLOR], [COLOR=red]împăprăție[/COLOR] și [COLOR=red]strtig[/COLOR] , să fiți convinși că ele aparțin dogarilor și pucioșilor, și nu celor care le-au reprodus textele.

Citat:

[COLOR=fuchsia]Comunicare de la Maica Domnului 11 aprilie 2009 Ioana[/COLOR]

[COLOR=fuchsia] Pace vouă, dragele mele fiice de lumină și pace tuturor acelora care se roagă pentru împlinirea Planurilor Mele Cele Cerești, pe plan pământesc. Vă binecuvintez pe fiecare în parte, cu Binecuvântare Cerească, pentru a lucra spre Slava Mea. [/COLOR]
  • [COLOR=blue]Fiecare dintre voi să-și facă timp de rugăciune[/COLOR] [COLOR=red]și să lase deoparte orice altceva![/COLOR]
  • [COLOR=fuchsia]Vă cer rugăciunea pentru salvarea orașului vostru,[/COLOR][COLOR=green] de cutremurul ce va urma nu peste multă vreme și care va zgudui cu putere tot Pământul.[/COLOR]
  • Rugăciunea voastră poate atenua impactul asupra voastră și asupra celor credincioși Mie și poate salva multe vieți.
  • Vă mulțumesc celor ce ascultați cuvintele Mele și credeți în ele!
[COLOR=fuchsia] Urmați-mi învățăturile cu strictețe și[/COLOR] [COLOR=purple]vorbiți și altora despre cele ce de la Mine le aflați[/COLOR] [COLOR=fuchsia]și pe toți spre bine îi îndrumați. [/COLOR]
  • Nu vă temeți să Mă mărturisiți înaintea oamenilor,[COLOR=#993300]căci și Eu voi mijloci înaintea Domnului pentru voi[/COLOR][COLOR=#000000], [/COLOR]ca bine să vă fie vouă și să trăiți ani mulți pe Pământ.
[COLOR=fuchsia] Vă iubesc fiicele Mele și am încredere că veți continua lucrarea începută prin voi, cu ajutorul Meu și al Fiului Meu, dar și al tuturor Sfintelor Personalități Cerești. Amin![/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Vineri 25.04.2009[/COLOR]

[COLOR=red]La Praznicul „Izvorul Tămăduirii” la Noul Ierusalim – unde Dumnezeu Cuvântul vorbește de peste 50 de ani în poporul român – Domnul Iisus Christos, a anunțat clor [/COLOR](sic!) [COLOR=red]care simultan aud și scriu acest cuvânt, că urmează o perioadă de grea încercare pentru noi toți. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia] Este nevoie ca în ultimele 3 zile ale lunii aprilie[/COLOR] [COLOR=fuchsia]([/COLOR][COLOR=#333399]adică marți, miercuri joi[/COLOR][COLOR=fuchsia])[/COLOR][COLOR=fuchsia] să se țină post sever, cei care pot doar cu agiazmă,[/COLOR] (sic!) [COLOR=fuchsia] ceilalți cu fructe și legume nefierte și fără untdelemn, consumate după apusul soarelui, sau în cursul întregii zile – după putința fiecăruia și ca băutură doar apa. [/COLOR]
[COLOR=red]Va fi o foarte mare încercare[/COLOR][COLOR=fuchsia], și acest text nu trebuie privit ca glumă, că nu se glumește când este vorba de Dumnezeu. Și s-a mai spus că fiecare să facă rugăciune cât mai multă, ca pe vremuri la niniviteni, când TOȚI s-au rugat și și-au pus cenușă în cap și au scăpat de pedeapsa Lui Dumnezeu. Este o mare lupă [/COLOR](sic! E o mare lupă care nu mărește) [COLOR=fuchsia]care se duce acum de către Dumnezeu cu satana și noi, care avem liber arbitru (și suntem și atât de păcătoși cu toții) trebuie să cerem ajutorul ca să fim ajutați. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia] Trebuie ca toți să-și facă pentru rugăciune o candelă cu ulei netrecut prin foc (presat la rece) în care să fie pusă următoarea rugăciune: „Izbăvește Doamne neamul român de satana și de lucrarea lui cea neagră cu care dă să ne despartă de Tine și de izbăvirea noastră cea de la Tine. Fii pentru noi Biruitor, căci zilele grele sunt și nu se văd. Învață-ne bunătatea, învățătura și cunoștința, căci mai înainte de a fi miluiți am greșit și de aceea dă-ne putere să păzim Cuvântul Tău și scoate-ne Tu de sub mâna satanei, căci Tu ești Mielui Tatălui și este scris să biruiești: Amin!”[/COLOR]
[COLOR=fuchsia] S-a mai spus ca fiecare să transmită acest mesaj ca să fie ajutați cât mai mulți oameni și ca rugăciunea să fie puternică.[/COLOR]
[COLOR=fuchsia] Credeți aceste cuvinte, rugați-vă și Dumnezeu este mare și ne va ajuta pe toți![/COLOR]
Citat închis.