View Single Post
Vechi 26.04.2009, 20:39:18
emanuel2007
Guest

Implicit

" Nu ma pot abtine sa nu-ti raspund la asta..
Celulele parului ar putea da nastere teoretic la copii, prin clonare. "

ce treaba are clonarea cu ortodoxia ??? eu nu cred ca Dumnezeu inzestreaza celula de par cu harul de a ajunge om ... si nici nu planuieste El una ca asta niciodata ; astea sunt aberatii ale omului cu inima contorsionata de patimile antihrstice ...

" Dar hai sa zicem ca asta nu e calea naturala (desi caile naturale sunt si ele rele, dupa tine, ca sunt de la cadere incoace), dar ce spui tu inseamna ca fiecare barbat cand concepe un copil omoara altii doua sute de milioane minus unul, pentru ca nu stiu daca stii ca atatia spermatozoizi contine in medie sperma ejaculata, si numai unul invinge cursa! (unite-te pe wikipedia daca nu ma crezi) "

faptul ca un om nu supravietuieste din cauza unor conditii vitrege firesti , asta nu ma face pe mine vinovat ... insa daca eu am pus capat vietii lui atunci sunt ucigasul lui ... deci faptul ca celulele nu supravietuiesc in cinditiile respective care tin de fire , asta e una , dar a le omora cu mana ta , e altceva ... onania este pacat , caci se omoara celulele care ar fi supravietuit in conditiile firii , insa faptul ca nu toate celulele sunt destinate a supravietui pentru ca nu e firesc asta e altceva ...

deci tin sa repet : cand vorbesc de celulele de inmultire nu vorbesc si nu le consider niste celule obisnuite , cum fac altii ... celulele de inmultire sunt celule care sunt intr-un plan special al Lui Dumnezeu ... ele sunt inca de la conceptie considerate
Reply With Quote