View Single Post
Vechi 26.04.2009, 21:25:58
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
cam greu sa iti mai dau citatul din sf maxim , deoarece numai am cartea , insa stiu ca el a zis asta , cand a scris despre viata Maicii Domnului ... am sa incerc sa fac rost iar de carte , de la biblioteca , da e cam greu sa mai merg acolo + ca nam mai fost de mult ...
Salut, Emanuel. Hai, fara suparare, sa incheiem discutia asta deocamdata, pentru ca ajungem la un punct la care suntem de parere diferita si niciunul nu reuseste sa-l convinga pe celalalt.
Unul din punctele de divergenta este daca viata incepe de la spermatozoizi si ovule sau de la embrion. Altul este despre ciclu, daca este sau nu pacat. Altul este daca canoanele trebuie aplicate sau nu cu principiul economiei. Alta este daca trebuie sau nu duhovnicii sa dea pogoraminte. Alta este daca Parintii au intotdeauna dreptate. Alta este care este scopul casatoriei si care este rolul relatiei trupesti. Mai sunt si altele, de care nu am vorbit aici, dar care erau implicate in spusele noastre. De o vreme, vad ca nu facem amandoi decat sa repetam aceleasi argumente si ne invartim in cerc.

Uite, te las pe tine sa ai ultimul cuvant si nu-ti mai raspund la ultimele postari de data asta.
Eu propun sa nu mai postam despre asta deocamdata, si sa mai citim amandoi si sa revenim cand avem texte patristice noi si argumente noi. Eu o sa caut de partea mea ce am promis, si tu cauta si tu. Bine?
Iti admir ravna pentru ortodoxie, desi nu sunt de acord cu tine in multe puncte. Sa stii ca si eu iubesc Biserica si credinta, dar le iubesc altfel ca tine. Nu cred ca avem dreptul noi sa spunem cine se va duce in iad. Daca ar fi El asa aspru, n-ar mai ajunge nimeni in rai.
Dumnezeu sa-ti ajute si repet, fara suparare!
Reply With Quote