View Single Post
Vechi 26.04.2009, 22:30:49
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 107. Vine sfârșitul lumii!

[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea a II-a)

[/COLOR][/COLOR]
Câteva concluzii preliminare:
1.Avertismentele sunt extrem de actuale. Unul e datat 11 aprilie a.c., altul pe 25 aprilie a.c.
2.Supracinstirea Maicii Domnului se extinde și la cutuma folosirii majusculelor. Dacă în Biblie și celelalte cărți de cult care fac parte integrantă din Sfânta Tradiție, majusculele se folosesc exclusiv pentru a desemna Persoanele Sfintei Treimi, iată că și textul pretins a fi de la Maica Domnului folosește, în adresarea către sine, exclusiv majuscule: [COLOR=fuchsia]Planurilor Mele[/COLOR]”, [COLOR=fuchsia]Slava Mea[/COLOR][COLOR=fuchsia]credincioși Mie[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]cuvintele Mele[/COLOR]”, “[COLOR=purple]de la Mine[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]să Mă mărturisiți[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]fiicele Mele[/COLOR]”, [COLOR=fuchsia]ajutorul Meu și al Fiului Meu[/COLOR]”.
3.Se dorește ca mesajul să ajungă la cât mai multe persoane, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a face publicitate gratuită pentru dogari și pentru pucioși.
4.Mesajul încearcă să capete autenticitate prin referire directă la un mesaj similar, lansat de “Izvorul Tămăduirii” de către liderii pucioși.
Eu, personal, consider că am suficiente motive să cred că această “proorocie” nu se va împlini la data anunțată, dar nici nu bag mâna-n foc, pentru că nu sunt Mafalda ca să ghicesc cum va fi să fie. Orice om se poate înșela în viață (și nu numai odată), iar cutremurele vin când vor ele, nu când le programează oamenii, căci ele nu prea știu matematică. În același timp, eu cred că acest avertisment, lansat în surdină de “Izvorul Tămăduirii” de către pucioși și apoi preluat ca o mare descoperire și relansat cu tam-tam de către dogari, este mai degrabă îndreptat către cei trei “sclavi” care au dezertat de la Pucioasa în ultima vreme, eliberându-se pentru totdeauna, și care acum se încăpățânează să nu se mai întoarcă. Ei trebuie înfricoșați cu urgiile care stau să vină peste ei, ca să se întoarcă la liderii pucioși cu coada între picioare și să le ceară spășiți iertare și să-i roage în genunchi ca să-i reprimească la “mănăstire”. Apoi, să pună mâna cu toții, unul pe daltă, altul pe penel, alta pe gherghef și să pună umărul și punga la greutățile cetății care străjuiește “raiul” de la Pucioasa. În felul acesta ar fi să scăpăm și noi de urgiile care vin asupra întregului pământ, sub forma pedepsei colective. Dar, dacă stăm și ne gândim bine, nu prea se merită să se mai sacrifice cineva pentru o iluzie demult pierdută. Cei trei “dezertori” de la Pucioasa sunt și ei oameni, și s-au născut liberi. De ce să-și petreacă și ultimii ani care le-au mai rămas sub jug și cu cătușe?

Primul care trage semnalul de alarmă că “e ceva putred în danemarca Pucioasei” este șpiritul strămoșului nostru Adam, care ia cuvântul și demască răzvrătirea și gândurile de răzbunare ale celor trei, răzvrătire care a cam băgat frica în liderii lor pucioși și i-a împins spre ascundere prin tăcere:
[COLOR=blue]“ O, are Domnul durere mare acum în mijlocul poporului Lui și Se teme să grăiască despre ea, [/COLOR][COLOR=red]Se teme Dumnezeu [/COLOR][COLOR=blue]de răzbunarea cea de la om. O, [/COLOR][COLOR=red]a prins Domnul frică de om[/COLOR][COLOR=blue] și are grijă să-Și ocrotească lucrarea Sa cu care umblă pe pământ ca să-i tragă pe toți la Tatăl, precum este scris, căci dacă El n-ar veni acum, nimeni, nimeni de pe pământ n-ar mai striga la oameni să se întoarcă la Tatăl, căci oamenii toți fac altceva pe pământ, și nu e Domnul vinovat că omul nu vrea să împlinească voia și cuvântul Său cel rostit, ci e omul vinovat pe pământ, așa cum am fost eu în rai”. (1-03-2009)

[/COLOR]
Săracul Dumnezeu! Ce frică trebuie să-I fie Lui de om acum! Să te crucești, nu alta!

Cei trei “[COLOR=blue]vinovați pe pământ[/COLOR]”, care i-au părăsit definitiv pe liderii pucioși lăsându-i baltă cu “operili lor de artă creștină”, sunt asemuiți cu ucenicii care L-au părăsit pe Iisus la greu. Ei sunt acuzați de nestatornicie și de îndrăzneala de a gândi singuri, cu propria lor minte:
[COLOR=blue]“ Veneau mulți după Mine în vremea aceea, și tot [/COLOR][COLOR=red]mulți Mă și părăseau[/COLOR][COLOR=blue], că nu erau dintre cei fără vicleșug în credință. Nu pot, tată, să stau mult astăzi cu tine în sfat, dar atât cât pot, te îndemn spre credință fără vicleșug în ea, fiule. Duhul tău să fie curat, ca să pot Eu în tine cu Duhul Sfânt Mângâietorul, tată, și să te port de mânuță, căci pe cel ce-Mi dă peste mână nu pot să-l port de mânuță, și se poartă singur unul ca acela, și adânc Mă doare de la [/COLOR][COLOR=red]cel fără de statornicie, care-și încearcă mintea[/COLOR][COLOR=blue], și pe care mintea îl încearcă. Să fii curat cu duhul și cu credința, poporul Meu! Să fii copil când răutatea te încearcă.” (08-03-2009)[/COLOR]
“Dumnezeul de la Pucioasa” îi amenință că-i va zdrobi dacă încearcă să-și facă planuri fără el, adică încearcă să-l părăsească:
[COLOR=blue]“… sunt nemângâiat, căci [/COLOR][COLOR=red]sunt în tine dintre cei ce [/COLOR][COLOR=blue]Mă întristează și Mă rănesc adânc și Mă lasă nemângâiat după ce Mă rănesc, și [/COLOR][COLOR=red]își fac planuri fără Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci Mă rănesc pe Mine și pe tine, dar Eu de la aceștia Îmi trag mila și iubirea și capătă ei ce-Mi dau și ei, căci [/COLOR][COLOR=red]cine-Mi zdrobește Mie pacea și mersul, așa găsesc și ei pentru ei[/COLOR][COLOR=blue], fiindcă este scris în cuvântul Meu despre măsura cu care măsoară omul și cu care și lui i se măsoară.” (08-03-2009)[/COLOR]