107. Vine sfârșitul lumii!
[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea a III-a)
[/COLOR][/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” îi evidențiază din nou pe liderii pucioși că sunt “cei aleși, în care nu este vicleșug”. Dimpotrivă, răzvrătitorii “fug de sub cruce”, adică părăsesc raiul Pucioasei:
[COLOR=blue]“ O, Mă îndrept acum și spre cei ce știu despre calea credinței drepte și le spun și lor că [/COLOR][COLOR=red]nu este vicleșug[/COLOR][COLOR=blue] în cei ce merg pe cale cu Dumnezeu pe pământ, iar dacă au vicleșug, să învețe de la Mine să nu greșească în credință, că mari de tot sunt ispitele, iar viața și învățătura de pe pământ înșeală pe om ca să nu-L cunoască pe Dumnezeu. O, bine este să fie vegheată credința omului, căci ca să fie omul, el trebuie să fie prin cineva, nu prin sine, și trebuie să nu fie sterp, căci vai celui fără de iubire, că acela este sterp cu duhul și cu viața! Cel ce iubește iartă și nu obosește iertând, iar cel ce iartă este cu putere, și numai cei slabi nu iartă, și numai aceia sunt slabi, și numai aceia [/COLOR][COLOR=red]fug de sub cruce[/COLOR][COLOR=blue] zicându-și că e rău și greu sub cruce, și unii ca aceia dau putere diavolului, căci sunt slabi în credință pe drumul crucii cel plin de ispite, cel plin de cununi de la durerile de pe el.” (08-03-2009)[/COLOR]
Răzvrătitoriinu trebuie să se bizuie pe mintea lor, ci ar trebui să se bizuie numai pe liderii pucioși, căci ei sunt singurii care știu calea. Chiar dacă s-ar părea că liderii lor greșesc, ei nu trebuie judecați, ci trebuie iertați de 70 de ori câte 7, iertați și iubiți și răbdați așa cum sunt, cu minusurile și cu hachițele lor:
[COLOR=blue]“ Eu, Domnul Iisus Hristos, Cel mărturisit acum două mii de ani de ucenicii Mei cei fără de vicleșug în ei până la sfârșit, vă îndemn pe voi, fii ai credinței în Hristos, învățați puterea credinței și nu stați pe cale fără să învățați cum se stă pe calea Mea cu omul! Nu vă bizuiți pe voi înșivă, ci [/COLOR][COLOR=red]bizuiți-vă pe cei ce știu de la Mine calea cea cu biruință pe ea[/COLOR][COLOR=blue]. Fiți iertători, fiți blânzi și smeriți cu inima ca să puteți ierta de șaptezeci de ori câte șapte celor ce vă greșesc vouă, căci cel ce nu iartă piere de pe cale, piere prin însăși judecata minții lui. Pe calea credinței se merge [/COLOR][COLOR=red]iubind și iertând și răbdând[/COLOR][COLOR=blue] și nădăjduind fără de capăt în făgăduințele lui Dumnezeu, pe care omul trebuie să le ajute să vină pe pământ, iar cea mai mare faptă a omului pe calea credinței este minunea de a se face pe el însuși omul său cel nou după chipul și asemănarea Mea, locaș al Duhului Sfânt Mângâietorul, iar dacă alta este ținta omului care merge pe calea credinței, el va găsi primejdii peste credința sa. Feriți-vă de vicleșug în credință! Fiți curați cu inima și cu credința! [/COLOR][COLOR=red]Nu vă faceți judecători[/COLOR][COLOR=blue], ca să nu cădeți din credință, ca să nu vă ducă judecata la judecată!” (08-03-2009)
[/COLOR] Până la urmă, răzvrătitorii și-au luat inima în dinți și au părăsit pe furiș raiul de la Pucioasa și n-au mai stat sub jugul liderilor pucioși. Ei sunt criticați de “Dumnezeul de la Pucioasa” că și-au permis să-i judece pe liderii de la Pucioasa (“porțile și călăuzele” poporului pucios) pentru interminabilele nedreptăți și scandaloasele imoralități ale acestora. Se reconfirmă faptul că liderii pucioși sunt investiți ca “învățători” și “paznici” ai creștinilor de la Pucioasa. Cei care se îndoiesc de legitimitatea celor doi gardieni de la Pucioasa, Mihaela și Nicușor, “îi slăbesc” pe aceștia în gândurile lor de îngâmfată supremație peste viața și soarta semenilor lor, și “îi clatină de la cârmă” pe cei doi cârmaci schizofrenici. Fără cei doi semizei, “Dumnezeul de la Pucioasa” e neputincios, și se târăște în coate și pe genunchi ca să poată să meargă înainte:
[COLOR=blue]“ O, voi, cei ce stați cu Mine, și voi, cei ce [/COLOR][COLOR=red]n-ați mai stat[/COLOR][COLOR=blue] și Mi-ați adus durere mare și nu Mi-o mai vindecați, tată, v-am spus adesea să nu vă ridicați ca [/COLOR][COLOR=red]să judecați voi pe cei puși de Mine porți și călăuzitori vouă [/COLOR][COLOR=blue]de la Mine, căci Eu sunt Cel ce judec și îngrijesc lucrarea Mea cu ei și lucrarea lor cu Mine și cu voi [/COLOR][COLOR=red]și îi împuternicesc mereu cu puteri de la Mine și cu pază de la Mine[/COLOR][COLOR=blue] pentru voi ca să aveți voi de la Mine prin ei cuvânt călăuzitor de sus și de jos, căci Eu am pus de la Mine în ei înțelepciune pentru voi și pază pentru voi împotriva duhurilor rele, care se nasc din neascultare, tată, și iată, nu sunt primit de toți cu credință, iar [/COLOR][COLOR=red]cei ce se îndoiesc de călăuzirea Mea prin ei Mi-i clatină de la cârmă[/COLOR][COLOR=blue], și atunci ei se lasă mici pentru aceia, mici și nelucrători, și atunci merge din greu lucrul Meu și împlinirea Mea cea pusă pe masă la voi ca să se împlinească, iar cei ce se dau mari și tari pentru ei înșiși cad din brațul Meu și Mă doare de la ei și Mă doare de ei, iar [/COLOR][COLOR=red]Eu merg în coate și în genunchi ca să nu stau din mers[/COLOR][COLOR=blue], căci se răstoarnă cerul și pământul, tată, dacă Eu stau din mersul venirii Mele cuvânt pe pământ, și omul îndărătnic nu crede aceasta.” (08-03-2009)
[/COLOR] Cei trei dezertori de la Pucioasa sunt demascați ca “nemulțumiți” care și-au permis să scape din chingi și din lanțuri și apoi să plece și apoi să disprețuiască și să urască și să hulească pe cei doi lideri pucioși, cei doi inși unși, care le-au fost până deunăzi învățători și cârmaci:
[COLOR=blue] “ O, de două mii de ani călăuzesc greu pe cel ce vine ca să fie cu Mine, și iată, și azi călăuzesc greu, căci în toate trebuie să țin seama de nevoile celor ce vin ca să fie ai Mei, și mai puțin de nevoile Mele prin ei, căci dacă Eu nu i-aș juca în strună omului, el M-ar da de tot de peste el și numai rău Mi-ar face, tată, așa cum Mi-au făcut și [/COLOR][COLOR=red]Îmi fac cei nemulțumiți care au stat cu Mine și cu familia Mea de fii și apoi au plecat și lovesc și disprețuiesc și urăsc și hulesc[/COLOR][COLOR=blue], și iată, ura nu se vindecă, ci aduce cu ea păcatul hulei, păcatul necredinței și al disprețului față de Dumnezeu și de frați, căci iată, și cei ce s-au crezut că pot multe și bune, chiar și aceia câtă, câtă durere Mi-au adus!” (08-03-2009)
[/COLOR] Cei trei dezertori clătinați din credința eretică de la Pucioasa sunt ademeniți cu făgăduințe mincinoase ca să vină înapoi și să-i iubească din nou pe liderii pucioși, și pentru aceasta sunt mințiți în față că “li se duce dorul”:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=red]Îi aștept pe cei clătinați de la pieptul Meu[/COLOR][COLOR=blue], îi aștept [/COLOR][COLOR=red]cu dor[/COLOR][COLOR=blue] să-Mi fie și să-Mi stea iarăși aproape, și [/COLOR][COLOR=red]cu iubire să vină[/COLOR][COLOR=blue], căci Maria Egipteanca este pildă de pocăință pentru cei ce iară și iară se leapădă de sine pentru Mine și pentru statul lor cu Mine, fiindcă Eu pentru cei ce sunt ai Mei am spus așa: «Ieșiți din lume, fiilor, ca să nu vă îmbătați din vinul ei!». [/COLOR]
|