View Single Post
Vechi 27.04.2009, 00:49:06
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Asa-i Nina ,romanu-i inventiv .
Dar as vrea sa va amuz un pic ,tot legat de 100 de ani .Am citit si va arat si voua ce ! Poate ati citit ca-i o stire mai veche ..dar e draguta ,nu ?

[COLOR=#0000ff]„Caut sot. Sa aiba peste 100 de ani”[/COLOR]

O chinezoaică în vârstă de 107 ani își caută perechea – iar bărbatul perfect trebuie să aibă peste 100 de ani. Femeia spune că i-a fost teamă să se căsătorească atunci când era tânără, iar acum a rămas singură și vrea să cunoască pe cineva cu care să aibă „lucruri în comun”, scrie The Sun.

Wang Guiying a mărturisit că nu vrea să devină o povară pentru nepoții ei, mai ales că nu mai este nici în cea mai bună formă, după ce și-a rupt piciorul, când avea 102 ani.

„Am deja 107 ani și încă nu m-am măritat. Ce se va întâmpla dacă nu mă grăbesc să îmi găsesc un soț?”, se întreabă Wang, citată de The Sun.

Femeia s-a născut în provincia Guizhou, din sud, fiind fiica unui negustor de sare, și întreaga copilărie a văzut femei bătute de soții lor. Pe vremea aceea, povestește chinezoaica, femeile aveau puține drepturi și un statut social insignifiant. Prin urmare, i-a fost teamă să se căsătorească și ea, ca să trăiască la fel.

Wang a devenit fermier, și așa a trăit până la 74 de ani, tot nemăritată. Când a îmbătrânit și nu a mai putut să lucreze pământul, s-a mutat la oraș, la nepotul ei – fiul surorii sale mai mari, care a murit între timp.

Autoritățile locale s-au declarat încântate să o ajute pe Wang să își găsească un mire, și au sugerat familiei să înceapă căutările prin căminele de bătrâni.

[COLOR=#800080]http://www.bihoreanul.ro/magazin/caut-sot-sa-aiba-peste-100-de-ani-3734861[/COLOR]

Ma gandeam ca ..l-ar fi gasit la noi in Moldova !