107. Vine sfârșitul lumii!
[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea a IV-a)
[/COLOR][/COLOR] Cei trei dezertori sunt îndemnați să renunțe la păcatul judecății celor doi prooroci mincinoși de la Pucioasa, să vină înapoi și să intre sub ascultarea lor, și dacă vor face așa, li se promite în șchimb că li se vor ierta toate păcatele. Ei sunt înfricoșați cu amenințarea că vine durere mare pe pământ, amenințare care va fi preluată de către dogari și interpretată de ei ca fiind dezvăluirea tainei cutremurului cel mare:
[COLOR=blue]“[…] Ferește-te, tată, de păcatul judecății, […] Te voi curăți de tot păcatul tău dacă Mă vei asculta. [/COLOR][COLOR=red]Vino, tată[/COLOR][COLOR=blue], spre ascultare și ajută-Mi lucrarea Mea de azi cu ascultarea ta! [/COLOR][COLOR=red]E vremea să vii[/COLOR][COLOR=blue] să te iert, căci Eu sunt Cel ce iert păcatele omului și îl fac din nou pe omul care vine să-l fac și să rămân apoi îmbrățișat iarăși cu el. Amin. […][/COLOR][COLOR=red]Veniți, voi, cei pierduți de la pieptul Meu[/COLOR][COLOR=blue], și Eu vă voi ierta pe voi și vă voi vindeca și vă voi iubi și iarăși veți fi ai Mei. [/COLOR][COLOR=red]Vine durere mare pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], iar Eu vă port grija, tată. [/COLOR][COLOR=red]Veniți sub cortul Meu[/COLOR][COLOR=blue] și stați sub el și numai sub el, căci lucrarea cuvântului Meu peste fii este acoperământul sub care Îmi voi ocroti Eu, Domnul, pe cei rămași cu Mine în vremea cea de strâmtorare care vine pe pământ. Amin.” (05-04-2009)[/COLOR]
Liderii pucioși pretind fără nici un fel de dovezi că preoții din B.O.R. sunt vânduți lui satana și au pecetea lui Antichrist, spre deosebire de preoții pucioși, care sunt chemați la propovăduire din sat în sat, din român în român, pentru răspândirea ereziei de la Pucioasa:
[COLOR=blue] “ O, [/COLOR][COLOR=red]preoții tăi își văd de-ale lor, tată, și joacă în placul lui satana[/COLOR][COLOR=blue] cu viața și cu voirea lor, dar Eu, Păstorul Cel bun și milos, te chem sub curcubeul biruinței și al mântuirii tale, turmă română. [/COLOR][COLOR=red]Ia, tată, cuvântul Meu peste tine, și din gură în gură să-l dai, din român în român să meargă el[/COLOR][COLOR=blue], iar cine va da cuvântul Meu din gură în gură român către român pentru vestirea zilelor de post și de strigare pentru salvarea cea de la Mine a acestui neam, acela nu-și va pierde plata. Amin, amin, amin.” (24-04-2009)[/COLOR]
Liderii pucioși sunt arătați ca “servi ai lui Dumnezeu” care trebuie iubiți ca atare, iar cine îi va iubi pe ei, i se vor ierta toate păcatele:
[COLOR=blue]“ Iar voi, cei ce Mă împărțiți pe Mine, Domnul, cuvânt peste pământ, ridicați-vă să împliniți, tată. O, [/COLOR][COLOR=red]cine vă iubește pe voi pe pământ pentru că sunteți servii Mei, acela nu-și va pierde plata sa, ba îi voi ierta toate păcatele pe care le-a făcut ca un om [/COLOR][COLOR=blue]și îl voi aștepta spre sfințenie și spre biruința prin sfinți, căci sfinții Mei vin cu Mine pe pământ și se dau ajutor celor ce se biruiesc pe ei înșiși pentru biruința Mea. Amin.” (24-04-2009) [/COLOR]
[COLOR=blue]Împăprăția[/COLOR](sic!) lui Satana se apropie de sfârșit:
[COLOR=blue]“ Eu însă i-am chemat și le-am zis lor că satana pe satana nu-l scoate afară, și nu se dezbină întru sine o împăprăție [/COLOR](sic!) [COLOR=blue]ca să mai dăinuiască ea apoi, ci are sfârșit apoi, …”(26-04-2009)[/COLOR]
Cutremurul de sâmbătă 25 aprilie 2009 a fost un fel de repetiție generală, în care pământul “a vorbit pe limba lui”, iar porunca postului salvator de trei zile care preced Armindenul urmează acum să se transmită din gură în gură prin cei care stau gură în gură. Cei care n-au de gând să postească cele trei zile sunt aspru amenințați cu strtigăte:
[COLOR=blue]O, Mi-e milă de tine, popor român! Grăiesc iarăși cu tine, tată, și stau cu cartea deschisă între Mine și tine ca să te vestesc prin ea să faci voia Mea pentru salvarea ta, și ca să te mângâi și să te îmbrățișez dându-ți mângâierea Mea. Ți-am vestit ție voia Mea și ți-am dat s-o lucrezi înaintea Mea pentru viața ta. Te-am povățuit, tată, să faci trei zile de post (28, 29, 30 aprilie - n.r.) și ca să primești ți-am deschis veghea, tată, dar nu te teme când Eu te strtig [/COLOR](sic!) [COLOR=blue]spre voia Mea chemându-te cu asprime spre credință și spre împlinire. Ți-am vestit zile de post, și apoi [/COLOR][COLOR=red]am clătinat pământul sub tine[/COLOR][COLOR=blue], și tu te-ai temut și te temi. O, dar pământul grăiește și el cu tine pe limba lui și se așează lângă Mine ca să te îndemne și el să iei în socoteală limba Mea, grăirea Mea de peste tine, tată, prin care îți cer ascultare de cuvântul Meu pentru paza ta cea de la Mine, fiu român. [/COLOR][COLOR=red]O, nu ațâța mânia Mea prin neascultarea ta dacă ai da să nu asculți ruga Mea pentru viața ta![/COLOR][COLOR=blue] Brațul Meu duios se desface peste tine pentru ocrotirea ta, dar ascultă tu de Dumnezeu, tată, și caută după cuvântul Meu din mijlocul tău și ia-l pe el de pe masa poporului Meu pe care-l hrănesc Eu pe vatra ta cu tot cuvântul care iese din gura Mea ca să stea el înaintea Mea și să Mă ajute pe Mine pentru salvarea lui și a ta, popor român. [/COLOR][COLOR=red]Dă din gură în gură vestea postului cel de trei zile pe vatra ta[/COLOR][COLOR=blue], căci ți-am cerut aceasta pentru izbăvirea ta, și apoi tu să urăști păcatul, tată, dar fii credincios pentru ca să Mă primești.” (26-04-2009)[/COLOR]
Se caută noi prozeliți, acum când numărul pucioșeilor de la Pucioasa s-a mai împuținat cu trei. Toți curioșii sunt chemați să vină personal și să vadă cu ochii lor minunea de la Pucioasa, Maglavitul secolului XXI, în care creștinii se vindecă cu mijloace moderne (fac prișnițe cu Dioptronul, se culcă pe saltelele magnetice, beau cu bidoanele zeamă de orz verde și suc de mesteacăn – deși singurele lichide neinterzise sunt apa și vinul – mestecă argilă și propolis, fac cure de Aloe vera, se ung pe la încheieturi cu lichid de frână ca să scape de reumatism, mai trag câte o dușcă după programul propriu de urinoterapie și totul se asezonează cu ceaiuri, multe, multe ceaiuri care subțiază sângele și-l purifică, iar ce rămâne nepurificat se rezolvă cu posturile îndelungi, mai ales acum când vine criza și banii (ochii dracului) sunt tot mai puțini:
[COLOR=blue]“ Și dacă vrei să ajut Eu credința ta, fă ca Toma și [/COLOR][COLOR=red]vino și vezi lucrarea Mea de cuvânt, dar vino cu duioșie și vino cu umilință și cu pocăință și nu cu ispitire[/COLOR][COLOR=blue] ca fariseii din vremea aceea când Eu îi vindecam pe toți neputincioșii și când fariseii Îmi spuneau că Mi-am ieșit din fire și că am demon pentru puterea cu care făceam Eu atâta bine peste neputințele oamenilor.[…] , căci [/COLOR][COLOR=red]băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului[/COLOR][COLOR=blue] și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=blue]” (26-04-2009)[/COLOR]
Însă toți aceia care încă mai credeți în “proorociile” Mihaelei dela Pucioasa și Ioanei dela București, n-aveți decât să vă postiți și să vă rugați în cele 3 zile anunțate și așa, în mod categoric, vă veți scăpa pe voi, presupunând că dintre ceilalți, mulți care sunt mai slabi de înger, nu are cine să-i mai scape pe ei, căci vor muri de frică în aceste zile. Atmosfera de teroare este întreținută în paralel și de unii oficiali laici, care declară la televizor cu iresponsabilitate, ca primarii, că precis la cutremurul cel mare care va avea loc în România se vor înregistra circa 500000 de victime. Aferim!
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]26 aprilie 2009[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
|