View Single Post
Vechi 05.01.2007, 11:57:59
alexandra28 alexandra28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anwar
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de loredana
o verisoara de-a mea are un prieten musulman.nici una din familii nu e de acord cu relatia lor deoarece ea e crestina.totusi ei par sa nu tina seama de aceste bariere religioase.cat e de riscanta aceasta relatie?ce s-ar putea face in cazul lor? cine se pricepe il rog sa ma sfatuiasca.
Problema este mult mai simpla decit ne imaginam. Verisoara , trebuie sa-si puna o singura intrebare : pe cine iubeste mai mult? 1- pe DUMNEZEU sau 2- pe baiatul musulman. In functie de raspuns nu are decit o singura varianta ! Doamne ISUSE HRISTOASE, fiul lui DUMNEZEU, miluieste-ma pe mine pacatosul( pacatoasa) !
Pai Isus Cristos , deja s-a sacrificat pentru mantuirea oamenilor , deci nu cred ca mai are nevoie sa se roage ... oricum e iertata cristiboss56 ..

De ce a trebuit sa pui 2 variante ? dupa care sa tragi singur concluzia, oare nu cumva i-ai sugerat TU OMUL ce trebuie sa faca ?

Eu zic sa se roage la Dumnezeu sa-i arate calea dreapta ... ( a se observa ca nu mentionez care-i calea dreapta, altfel ce rost ar mai avea sa se roage )

Credeti intr-o religie care nu o cunoasteti prea bine, in acelasi timp atacati una care iar nu o cunoasteti ... teoretic va dati cunoscatori ... practiv nu vreti decat sa va bagati in seama.
chiar nu ai inteles scopul rastignirii mantuitorului,nicidecum nu este mantuit omul numai prin rastignirea lui hristos.orice crestin stie raspunsul la intrebarea pe cine sa aleaga.pentru cei care nu cunosc,religia noastra nu permite casatoria cu o persoana de alta religie.