View Single Post
Vechi 28.04.2009, 01:01:26
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
Ecumenismul, erezia secolelor XX si XXI, e calea cea mai comoda si facila, daca esti Ortodox doar cu numele de a ajunge la iad. In zadar tipa unii dupa mine sa nu ii numesc pe catolici sau pe protestanti eretici, insa asta sunt ei; de ce sa nu le spun pe nume?; acei care tipa dupa mine sa nu ii numesc de ex. pe catolici eretici cred ca manifest o ura profunda impotriva adeptilor papaei...nu am de fapt nicio ura ptr. nimeni; numindu-i eretici pentru ca sunt asa vreau doar sa le dau un imbold sa afle care este adevarata credinta mantuitoare - Ortodoxia, nu sa-i anatemizez cum spunea gresit cineva pe aici, parca Emanuel 007.

Razvan,

Tu poti spune si crede ce si cum doresti.
Inanite de a chema pe cineva eretic, sau cum vrei tu, poate ca este bine sa avem iubire fata de apropapele.
Asta a predicat Mantuitorul, nu improscare cu noroi ca si fariseii.
In primul si nu in ultimul rand, in tarile straine, catolicii ajuta ortodocsii dindu-le biserici und ese poate face slujba ortodoxa.
Pai asa le multumim noi?
Tu crezi ca este crestineste?
Eu, nu.
Ideea era ca noi, ar trebui sa ne vedem de treaba noastra, si sa fim recunoscatori cind cineva de alta credinta ne ajuta, poate mai luam si cite un exemplu bun, in loc de a pizmui, a barfi, a vorbi pe la spate, a ura, a subestima un ajutor primit ( toate placeerile satanei de fapt sint astea), sa ne vedem de credinta noastra.

Daca aceast acredinta este dreapta, nu am face lucruri din astea.

In biblie scrie ca falsii profeti, cei mincinosi, vor fii multi spre sfarsit.
Iisus spune: "Sa nu-i credeti"!