Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
cum atunci sa-ti plece preotul , pe cae l-ai platit, de la slujba de inmormantare, cu pretextul ca are ceva mai important de facut?!? Pentru mine e de neconceput ca se intampla asa ceva!
|
De multe ori in loc sa ne perpelim de nervi, este bine sa-i atragem atentia pe loc sau dupa slujba. Nu este intotdeauna nevoie sa reclamam la ierarh
Eu am lucrat cu un preot, care chiar m-a rugat sa-i atrag atentia daca ceva m-i se pare in neregula "privind din afara" si in cazul dinsului erau detalii cometice, delicate nu chestii serioase de genul " tu leagana cosciugul in continuare ca eu ma duc afara la o tigara si vin in juma' de ora"...asa ceva nu se face
Totul depinde de orgoliul mic sau enorm al preotului daca accepta sau nu o observatie, daca se considera cumva loctiitorul Mintuitorului pe pamint sau nu, aici este buba.
Nu sunt de acord sa lasam sanctionarea lui doar pe mina lui Dumnezeu. Ce va fi cu el acolo, Dumnezeu stie, insa tot Dumnezeu ne-a lasat pe pamint legile de sanctionare "locala", pentru protectia caldiceilor care imediat se smintesc si fug mincind pamintul