Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Eu cred ca as petrece ziua, calm, resemnat, cu familia mea,..
I-as pupa pe toti
As mirosi o floare de liliac alb simplu, nebatut
As suna-o pe mama
As bea un sprit, as minca o friptura de pe gratarul lui Marius
As mai vrea sa simt mirosul de metrou o data(pentru memoriile frumoase care-mi stirneste)
As spune o rugaciune scurta
Mi-as lua ramas bun si m-as culca
...nu, daca Dorina asteapta ca raspuns nu stiu ce expermente mistice, de stat in biserica toata ziua si batut matanii si facut nu stiu cite spovediri la ora...nu n-as pierde timpul cu asa ceva... acest lucru ar fi facut deja din vreme, spovedire pecetluita cu Impartasirea cu trupul si singele Mintuitorului...deci nu se exagereaza cu asa ceva...nu se ingrasa porcul in ajun.
..iar eu nu cred in schimbarea totala in bine a fiintei in ultima clipa, pe ultima suta de metri...asta este numai in literatura
|
Întrebarea mea este chiar serioasă și nu aștept decăt părerea sinceră a fiecăruia.
Pentru-că eu am deschis topicul vă voi spune ce cred că aș face eu.Nu nu aș sta toată ziua în biserică dar aș intra pentru câteva minute în biserica din care am fost alungată și nu mai intru,aș îngenunchia la icoana Maicii Domnului,aș mai privi odată o icoană pe care o iubesc mult în stana câtăreților cu Iisus Hristos și poate aș câta puțin și aș spune un psalm.
În rest nu aș face nimic special. Mi-aș mai privi florile,aș asculta păsările aș trimite gânduri de pace către acei cu care nu am reușit să fac pace.Cred că m-aș culca dar nu cred că aș putea dormi.Mi-ar fi teamă dar nu de moarte ci "
de locul unde îmi voi petrece veșnicia întreagă"