Citat:
În prealabil postat de eduardd
De acord cu tine Anca. Niciodata nu am spus altfel. Iarta-ma dar chiar faci o mare confuzie. Eu nu am spus ca ne putem mantui, fara preot [COLOR=Red]NICIODATA![/COLOR] Nu e vorba de judecata aici sau de interpretare ..Avem cuvantul Lui Hristos care spune; Daca nu veti bea Sangele Meu si nu veti manca Trupul Meu, nu veti avea parte de Mine. Daca El va mantui si pe ceilalti de alte religii, ale Lui sunt judecatile, nu ale mele. Eu nu pot decat sa ma bucur ca ne vom regasi toti in rai. Ceea ce am vrut eu sa spun era cu totul altceva. Imi pare rau ca nu am fost destul de explicita (oboseala acestor zile cred..). Deci, eu am spus asa: daca eu am ravna cea buna si preotul este ...cum este...Dumnezeu cu mila.. sunt convinsa ca Dumnezeu si Maica Domnului nu ma va lasa neajutata. Daca am convingerea ca Domnul ma aude ( si Doamne iarta-ma , chiar o AM) ii spun Lui direct; Tata...ajuta-ma.. si sunt convinsa ca imi va trimite OM (preot) care sa ma indrume. Nu te lasa Domnul nemangaiat niciodata trebuie doar sa ceri.. Si sunt convisa ca stii si tu din experienta acestea.
|
Iertat să-mi fie, cu toate că sunt în afara topicului, mult mă frământă gândul ca cei ajunși în rai, să poată să se roage pentru cei din iad , pentru sufletele lor. Groaznic este ca dintr-o familie, unul să ajungă în rai și ceilalți în iad, sau invers. Este o frământare de a mea mai veche. Iertare de această intervenție, dar simțeam nevoia să-mi spun oful, durerea.