View Single Post
Vechi 28.04.2009, 18:56:13
razvan_m
Guest

Implicit

Hmmm, banuiam ca Litanu este eretic, insa credeam initial ca face parte doar din biserica catolica, miscarea eretica care se apropie prin unele dogme propovaduite cel mai mult de Ortodoxie, nu banuiam ca este vreun adventist de nu stiu care tip. Adica pastorii adventisti vin din America prin sec. XX, ajung in Romania si incep si incearca sa-si faca prozeliti din persoane naive si superficiale, care nu au cele mai elementare notiuni despre credinta cea dreapta si mantuitoare cum este Litanu.
Bravo, Litane, daca toti romanii ar fi fost la fel de naivi ca si tine, astazi noi toti am fi o natie eretica, de pocaiti sau adventisti sau mai stiu ce alta secta made in U.S.A.
Din partea mea pupa-le si picioarele acelor pastori care te invata ca nu numai la ei exista "dreapta credinta", ci ca o detin si alte denominatiuni crestine.Asta, ma rog, arata cat de eretici sunt pastorii tai, care nu schiteaza niciun gest prin care sa arate ca numai credinta lor este cea dreapta. Dupa cum ar fi normal sa sustina un om.
Reply With Quote