View Single Post
Vechi 28.04.2009, 19:41:11
vero37 vero37 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.04.2009
Unhappy razvan m

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
Hmmm, banuiam ca Litanu este eretic, insa credeam initial ca face parte doar din biserica catolica, miscarea eretica care se apropie prin unele dogme propovaduite cel mai mult de Ortodoxie, nu banuiam ca este vreun adventist de nu stiu care tip. Adica pastorii adventisti vin din America prin sec. XX, ajung in Romania si incep si incearca sa-si faca prozeliti din persoane naive si superficiale, care nu au cele mai elementare notiuni despre credinta cea dreapta si mantuitoare cum este Litanu.
Bravo, Litane, daca toti romanii ar fi fost la fel de naivi ca si tine, astazi noi toti am fi o natie eretica, de pocaiti sau adventisti sau mai stiu ce alta secta made in U.S.A.
Din partea mea pupa-le si picioarele acelor pastori care te invata ca nu numai la ei exista "dreapta credinta", ci ca o detin si alte denominatiuni crestine.Asta, ma rog, arata cat de eretici sunt pastorii tai, care nu schiteaza niciun gest prin care sa arate ca numai credinta lor este cea dreapta. Dupa cum ar fi normal sa sustina un om.
M-am convins ca nu ai nimic de a face cu Cuvantul lui Dumnezeu,dar bag seama ca tu nu ai nimic in comun nici cu slujba ortodoxa.In slujba ortodoxa spune pocaitiva de pacatele voastre.Prin ai face pe altii de alte confesiuni pocaiti ,tu practic recunosti ca nu esti POCAIT de pacatele tale si este dureros pentru tine,deci tu esti inaintea lui Dumnezeu NEPOCAIT.Si pe alta parte inconstient ii faci pe altii pocaiti de pacatele lor ,deci se straduiesc sa urmeze caile Domnului pe care tu cu siguranta nu le urmezi.Eu oricum ma rog pentru tine.Si vezi recunosti ca un om sustine ceea ce crede el ,dar i-a pune-ti intrebarea ideea sustinuta de un om este intotdeauna sustinuta si de Dumnezeu.Si apropo,citeste omule Scriptura pentru adevar,ca esti decit un abur.
Reply With Quote