28.04.2009, 19:52:53
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de axios
ma gandesc si eu... oare, daca ii castram, se rezolva problema?
o sa spuneti ca sunt rau dar ganditi-va ce le-ar fi facut tepes voda...
mai in gluma, mai in serios, as face urat daca as vedea in preajma copiilor mei niste bolnavi de acest gen manifestandu-se deplasat... si ma refer la travestiti...
am vorbit cu mai multi apropiati si ne-am gandit ca este necesar sa ne facem scolile noastre si sa aducem copiii nostri sa socializeze intre ei si sa invete lucruri ziditoare. ca altfel ii pierdem cu aceste invataturi occidentale... stiu ca e periculoasa aceasta izolare dar, se pare ca in scoala noastra nu se mai poate face nimic... procesul e ireversibil... anturaj infect, parinti iresponsabili, profesori descurajati sau plicitisiti, autoritati care lucreaza cu norma.
de ce sa ajungem sa le fie rusine copiilor nostri ca sunt ortodocsi? apropiatii mei se vorbesc in jur, se aduna cat mai multi si isi scot copiii la iarba verde ca sa vada ca si altii sunt ca ei, ca si alte fete poarta esarfa cand intra in biserica, ca au cruci la gat, ca se inchina... si toate astea fara sa fie luati peste picior de cei din preajma.
asteptam mereu sa se schimbe ceva si speram sa vedem lucruri bune dar vestile privind viitorul sunt infioratoare...
Dumnezeu sa ne ajute!
|
Ca tarisoara mica, precum Romania, nu ai cum sa revolutionezi lumea sau sa faci nota discordanta in EU si legile ei.
Tepes a rezolvat pe moment niste probleme insa in timp au degenerat din nou si ai vazut cum a sfirsit prematur in inchisorile Otomane
|