" Textul despre 'iconomia' in mesajul urmator.
Te rog, te rog insa: cand iti scriu eu un mesaj nu raspunde cu 10! Nu e drept asa! Tu sustii sus si tare ca trebuie omul sa aiba copii, 20 de copii, copii handicapati, etc, deci tine seama ca eu am un copīl de crescut iar tu nu, deocamdata.
Insa nu te supara, ca nu vreau sa te jignesc! "
la mantuire nu merge cu " motive " din astea ... sa nu crezi ca un pustnic nu are si el o cruce de dus , sau ca curcea lui e mai usoara ; nu e ... deci , descurca-te , fa poruncile si ai sa te mantuiesti , asta e valabil la oricine , si la pustnici ... nimeni nu ne iarta daca nu credem si nu ne pocaim ... e greu , dar asta e adevarul ; nu putem micsora adevarul dumnezeiesc entru ca noi suntem slabi si pacatosi ... asta e conditia mantuirii , deci curajul e solutia nu frica si lepadarea ...
gandeste-te ca vom fi judecati de Dumnezeu , de ingeri si sfinti , care ei au realizat poruncile si curatia trupeasca si sufleteasca ; iar la judecata nu mai exista mila , ci numai dreptate ; aici e mila , prin faptul ca ni nu simtim nici 10% din chinurile care ni se cuvin pentru pacatele noastre ; dar imediat dupa moarte le vom simti in intregime ... deci pana atunci nu mai e timp de pierdut , ci pocainta e singura noastra salvare ...
|