Citat:
În prealabil postat de Litanu
Acelasi lucru l-am citit si eu in unele lucrari ("Ereziile apusului"- de ierom. Visarion Moldveanu si Bogdan Mateciuc, in "Pravila bisericeasca"). Numai ca realitatea este alta.
Redau o propozitie din "Manualul doctrinelor biblice A.Z.S": [SIZE=3]"Adventistii de ziua a saptea nu sustin ca ei ar fi singurii credinciosi sinceri de pe pamant... Dumnezeu mai are si alte oi pe care le recunoaste ca apartinand de poporul Sau" (cap. Biserica ramasitei, pag. 171)."In jurul nostru mai sunt suflete sincere, care traiesc conform luminii primite de ei din Cuvant... Domnul, in harul Sau, ii recunoaste ca apartinand poporului Lui"[/SIZE] (pag. 173).
Chiar la prima predica adventista la care am asistat, pastorul m-a surprins (in mod placut) cu o afirmatie. Redau spusele sale:"Dragii mei, zilele trecute stateam de vorba cu o doamna, buna crestina dar de alta confesiune religioasa...".
Nu este frumos sa faceti afirmatii gratuite referitoare la credinta unor oameni, mai ales ca sunt si defaimatoare.
|
Imi cer iertare. Si eu asa am citit, de, si nu cunosc personal avdentisti! Deci nu este asa: cu atat mai bine. Insa unele secte asa sunt, si au si un numar de oameni care urmeaza sa se mantuie. Nu mai stiu care, or fi Martorii lui Jehova? (stiu, ei nu pot fi considerati crestini, pt ca nu cred in dumnezeirea lui Hristos)
Mai am si arsa sursa: unii din elevii mei de aici (armeni) mi-au zis ca le-au spus unii adventisti care veneau la usa sa incerce sa-i converteasca. Daca nu oi confunda eu.
In caz ca esti adventist: Nu sunt de acord ce zice razvan m. Este alegerea ta si calea ta, si nu are dreptul nimeni sa te insulte pentru ea.
Din cate inteleg te-am suparat foarte tare, sau poate am inteles gresit, daca citezi fraza cu paranoiacii care repeta la infinit aceleasi lucruri. Nu am vrut sa supar pe nimeni, dar poate am scris cam mult, ce-i drept. Nu mi s-a parut ca ma repet, dar cine stie? deci, te rog sa ma ierti daca te-am suparat.
Mi se pare ca pe forumul asta sunt cam multe insulte si cuvinte grele aruncate in toate partile pentru un sit crestin.. Nu ar fi bine sa discutam mai cu calm?