[COLOR=Blue][COLOR=Black]Citat din Vsovi:[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]1) cu zeama de mesteacan n-am nimic, asha cum n-am nimic cu sucul de soc, dulceatza de macieshe, de trandafir, sau cu alte lucruri bune shi frumase din plante care nu sunt neaparat folositoare doar sanatatzii ci sunt shi bune shi placute gustului fiind date omului de Dumnezeu...
[/COLOR]Ce te faci însă că însa cu "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" care exclude toate zemurile din viața creștinului, afară de apă și vin? Că uite ce zice, mai nou:
[COLOR=Blue]"...băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu." (24-04-2009)
[SIZE=4][COLOR=Black]Îl încalci sau nu, dacă bei suc de măceșe de soc sau de mesteacăn?
Alt citat:
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red]2)Impachetari cu lichide shi uleiuri minerale sau namol sau altele nu este contraindicata, ... ... deci procedeaza bine[/COLOR]
Poate nu știai că lichidul de frână este extrem de toxic, chiar dacă se absoarbe prin piele. Cum să fie bun un asemnea procedeu?
Alt citat:
[COLOR=Red]3)La 3-4 ma opun categoric, caci sunt rastalmaciri gurice pe baza de MISA-PISA, deci tratamente nocive cu vin-pipilin shi cu clisme shi shi spurcaciuni crezandu-te ca "rodeshti" lucruri placute shi bune, nu, sunt categoric batjocura satanei ... ... deci ma opun cu vehementza orbirii prin privit la soare shi ingurcitarii spurcaciunilor tale ori ale altora... dar mai nocive sunt minciunile shi mandria ca otrava lor nu se vede... ci e considerata fericire de unii... ...deci acela de care vorbeshti se inshala profund shi a luat-o e urmele celor de la MISA-pisa, dupa spiralatzii lui bibolauru ...
[COLOR=Black]Nu sunt răstălmăciri, ci sunt realități. Acela de care vorbesc nu e un oarecine, ci e Viorel Ivan, mâna dreaptă a liderilor pucioși. Dar de ce nu-i spui lui toate acestea și mi le spui mie? că eu sunt de aceeași părere cu tine pe acest subiect. Spune-i-le lui, dacă ai curajul, dar fii atent că e dibaci la vorbă, mă tem să nu te convingă el pe tine că are dreptate. Îl găsești la 0744777675. Dă-i un SMS și fixează-ți o întâlnire cu el, și să vezi de nu-ți face capul calendar. Cu el chiar că ți-ai găsit nașul.
Alt citat:
[/COLOR]6) clismele sunt nasoale ... ... deci e o practica medicala shi mie nu-mi place sa mi se umble prin rushinile mele, ... ... deci de aceea se tzine post shi se mamanca uscat ca sa mai reduci din timpul de pe buda sau de prin tufishuri, ca sa nu te joci toata ziua cu putzul sau preputzul in praf ori prin alte locuri, prin guritzele altora cum se pare ca e moda asta ce vine peste noi mereu.
[COLOR=Black]Ăsta e alt subiect fierbinte pe care poți să-l dezbați pe îndelete cu Viorel. Sună-l la 0744777675 și roagă-l să-ți facă o prelegere din Înțelepciunea lui Solomon despre putz și preputz.
Alt citat:
[/COLOR]7)E rau, ca bolile sunt lasate de Dumnezeu spre mantuire celor care le shtiu folosi spre rabdare shi credintza deci spre desavarshire, deci ...
Deci Bioptronul te vindeca intr-o parte dar te omoara in alta... ... ... deci e nevoie de dreapta socotintza ca sa atarne "cumpana Mintzii" spre cararea cea ingusta... a desavarshirii.[/COLOR]
Tu nu gândești rău, dar ce te faci cu pucioșii care aleargă la Bioptron mai fuguța decât la Sfântul Maslu? Ți-am spus că au nu unul, ci 2 aparate, și fac coadă la ele. Poate-l lămurești tu pe Viorel (0744777675) că [COLOR=Red]Bioptronul te vindeca intr-o parte dar te omoara in alta [COLOR=Black], fiindcă de fapt tot el le-a băgat pucioșilor ideea cu Bioptronul în cap, iar acum tot el să le-o scoată, dacă aparatul dracului ar fi să le facă mai mult rău decât bine.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Blue][SIZE=4][COLOR=Black]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
|