Citat:
Īn prealabil postat de monica.miholca
Eu am apreciat sinceritatea Ancai.
azi sinceritatea se intalneste rar, pentru ca ne e mult mai comod sa nu ne pese de celalalt.si dumneai i-ar fi fost mult mai comod sa nu zica nimic.
prefer sinceritatea si onestitatea, decat o politete deghizata.
|
Ma surprinzi, Monica. Sa nu confundam sinceritatea cu neobrazarea si bataia de joc. Dar ai spus totusi un maaare adevar mai sus, anume acela ca e mult mai comod sa nu-ti pese de celalalt. am constatat cu tristete ca s-au numarat pe degete colegii de forum care au luat atitudine in cazul de fata, vizavi de jignirile aduse de un user altui user al acestui forum.
Dar sa revenim la subiectul acestui topic. Spicuiesc un pic din postarea de deschidere, spre aducere aminte:
[COLOR=Blue]
"biserica-i cam marginalizeaza pe acesti oameni...de parca n-ar mai fi oameni. ...
Unii care au familii mai "fanatice" dpdv religios,sunt renegati si de acestia.Cine ai ajuta pe acesti oameni??? De ce sunt judecati atat de aspru? Au fost la manastire si n-au putut sa reziste pana la sfarsit,nu e o crima,...
Cred ca nici Insusi Dumnezeu nu-i judeca atat de aspru,asa cum o face oamenii...atat de muritori,plamaditi din pulberea pieirii.[/COLOR]"
Pana la urma, unde este iubirea aproapelui pentru acesti oameni? De ce acestor oameni (unora dintre e, se pare) li se refuza impartasania pe criterii de judecata definitiva si categorica; de ce acesti oameni sunt lasati in suferinta sufleteasca? sper sa nu veniti iar cu teoria "divortului de Hristos", ca e cusuta cu ata alba.