View Single Post
Vechi 29.04.2009, 09:20:58
bmd
Guest

Implicit

[quote=heaven;131921]
Tot ce mi-as dori,insa,ar fi ca animalele de consum,chit ca Dumnezeu le-a dat acest stigmat de dus,[COLOR=red]sa fie tratate macar cu mai multa compasiune[/COLOR] si [COLOR=red]omenie[/COLOR].
Macar [COLOR=red]sacrificiul sa fie unul mai putin dureros[/COLOR] si sa traiasca pana la momentul sau in niste conditii mai bune.[COLOR=blue]E tot ce mi-as dori pentru acest stadiu la care omenirea se afla in prezent...[/[/COLOR]quote]

Te-ar multumii daca inainte de masa am jelii citeva minute in sir, soarta cruda a mielului care a purtat respectiva pulpa?
Tratate cu omenie? Adica cum? Cum poti trata altfel un porc cu omenie altfel decit sa ai grije de el tot anul, sa-i dai de mincare, sa-i cureti zilnic excrementele, sa chemi medicul cind e bolnav, sa dormi cu el (ea) in grajd cind trebuie sa fete, sa renunti la distractie de cele mai multe ori pentru ca nu ai inlocuitor la toate astea si apoi sa-l tai ??? Cam ce ar mai trebuii facut? Ma intreb de cite ori ai intrat tu sa cureti la animale....
Sacrificiu unul mai putin dureros!
adica sa-i facem mai intii un tranchilizant, apoi cind s-a linistit un somnifer puternic, sa-l tinem de gheruta pina trece in cele vesnice si abia apoi sa-i taiem daca se poate o artera/vena mai neimportanta? Pai intram in conflict cu credinta care ne indeamna sa nu mincam mortaciuni si nici singe!
Sa traiasca in niste conditii mai bune!
Cam care ar fi aceste conditii? NU de alta dar vad o gramada de oameni care se lupta sa supravietuiasca si traiesc in niste conditii atit de bune incit pot invidia majoritatea conditiilor animale.
Te-ar multumii sa mincam vinat? Sau nici natura nu ofera conditii bune?
Ultima propozitie cu stadiul omenirii aduce a slava de sine. Asta-i lumea, multumescu-ti Doamne ca eu nu sint ca ei (vezi mai sus)
Sincer pe mine nu ma deranjaza de loc faptul ca cineva maninca doar legume, nu-l consider de loc "neevoluat" dar uneori cind citesc astfel de "minunatii" incep sa-mi pun intrebarea daca lipsa carnii nu are totusi mari repercursiuni!?
Reply With Quote