mariamargareta
[COLOR=blue][COLOR=black]Citat din Vsovi:[/COLOR][/COLOR][COLOR=red]1) cu zeama de mesteacan n-am nimic, asha cum n-am nimic cu sucul de soc, dulceatza de macieshe, de trandafir, sau cu alte lucruri bune shi frumase din plante care nu sunt neaparat folositoare doar sanatatzii ci sunt shi bune shi placute gustului fiind date omului de Dumnezeu...[/COLOR]
Ce te faci însă că însa cu "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" care exclude toate zemurile din viața creștinului, afară de apă și vin? Că uite ce zice, mai nou:
[COLOR=blue]"...băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu." (24-04-2009)[/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=4][COLOR=black]Îl încalci sau nu, dacă bei suc de măceșe de soc sau de mesteacăn?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=seagreen]Daca pentru alte beuturi, ca omul este un mare beutor, dar shi tutunar shi marihoaman, deci daca pentru alte zemuri shi storceli, nu mai vrei sa te impartasheshti cu bEUtora cea Noua shi prEa dulce ce a tzashnit din Piatra, atunci sigur ca incalci, lepezi shi bei defapt o beutURA potrivnica vietzii omului shi binecuvantarii de la Dumnezeu[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]Alt citat:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][COLOR=red]2)Impachetari cu lichide shi uleiuri minerale sau namol sau altele nu este contraindicata, ... ... deci procedeaza bine[/COLOR]
Poate nu știai că lichidul de frână este extrem de toxic, chiar dacă se absoarbe prin piele. Cum să fie bun un asemnea procedeu?
[COLOR=seagreen]nu shtiam ce contzine, dar shtiam ca shi rostopasca e otravitoare shi face bine la piele shi negi shi bube shi chiar daca bei in cantitatzi f mici face bine shi pe la interior, o picatura intr-un litru de apa, dar eu prefer sf Maslu, ca daca imi pun nadejdea in bururuieni, poate o sa-L lepad pe Dumnezeu, dar nu e interzisa vindecarea sufletului shi trupului in oricechip... ca a Domnului e Cerul shi Pamantul... caci daca le primim cu multzumire, atunci ne va fi cu folos dar unii se mai folosesc shi de boli shi necazuri, caci cine multzumeshte pentru boli shi necazurile ce vin peste el, acela mult folos duhovnicesc va avea...[/COLOR]
la restul nu mai te contrazic fiindca nu are sens sa scormonim in hazna, ca sa nu ajungem sa facem ras cu plans, balega de manz...
un singur viermishor, o omida mica, poate strica o gradinitza intreaga, shi sper sa nu fiu eu acela... caci insamantzeaza vramashie shi apar multe palamide grase shi "frumoase" shi se face plin de scaietzi care vin doar ca sa intzepe, asha ca shi nishte nori fara apa, de doua ori dezradacinatzi...
|