Citat din Vsovi:
[COLOR=Red]n-ai ce sa ma felicitzi, cand se vede din texte ca am citat pe Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu care spune de [COLOR=Blue]Florar, adica primele trei zile dupa inaltzare, iar [/COLOR][COLOR=Blue]in text se vede ca explicatzia e data shi completata de cei ce au redactat, deci e o greshala omeneasca pe care nu o potzi pune pe seama lui Dumnezeu[/COLOR]... ci e o fireasca greshala omeneasca... deci nicipedeparte nu sunt contra lor sau vin spre bor ca [COLOR=Blue]eu sunt mirean din BOR deci n-am cum sa revin fiindca n-am plecat[/COLOR], iar [COLOR=Blue]Pucioshii sunt shi ei din BOR[/COLOR] [COLOR=Blue]dar din sfanta Cetate a Noului Ierusalim[/COLOR], dar prin aceste meshteshugite cuvinte cu care incerci sa ma flatezi dumneata itzi ascunzi propria lipsa de discernamant, propria patima a citirii textelor fara sa intzelegi ci doar ca sa loveshti... ca sa denigrezi... deci nu ei au dat-o in bara ci dumneata... ca eu tzi-am aratat care sunt cele 3 zile din Florar ca asha este scris! (iar acolo e "aprilie-n.r."=[COLOR=Blue]nota redactziei sau ce shtiu eu ce inseamna[/COLOR]) pe cand dumneata nici pe ce gLume traieshti nu tzi-ai dat seama dar eshti [COLOR=Blue]"mare" cruciatda... sau torquenada[/COLOR]... dumneata shtii mai bine ce interese serveshti.
[/COLOR]Comentarii:
1.[COLOR=Red][COLOR=Blue]Florar, adica primele trei zile dupa inaltzare, [COLOR=Black][COLOR=Blue]iar[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue]in text se vede ca explicatzia e data shi completata de cei ce au redactat, deci e o greshala omeneasca pe care nu o potzi pune pe seama lui Dumnezeu [COLOR=Black]-[/COLOR] [COLOR=Black]Cei ce au redactat sunt Mihaela și Nicușor, în calitate de unșii Domnului, ochii Domnului, mâinile și picioarele Domnului, așa cum stă scris :
[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=Magenta]" Voi sunteți iubiții mei, sunteți mâinile și picioarele mele, sunteți glasul și răsunetul meu, sunteți împărțitorii cuvintelor mele."(19-10-1990)[/COLOR]
[COLOR=Magenta]" V-am spus că fără voi nu pot aduce nimic de la cer. V-am spus că voi sunteți mâinile și picioarele mele, că sunteți glasul și răsunetul meu. V-am spus că sunt în voi, și voi în mine."(22-10-1990)[/COLOR]
[COLOR=Magenta]" Eu sunt Domnul, iar cei ce lucrează cu Mine prin credința lor, aceia sunt mâinile și picioarele Mele, aceia sunt glasul Meu, care strigă pe ulițe; aceia sunt mâna Sfintei Treimi, Care este în lucru. [/COLOR]
[COLOR=Magenta]Iată, suflu peste voi. Luați din Duhul Meu, ca să suflați înviere și înțelepciune peste cei necredincioși [...] [/COLOR]
[COLOR=Magenta]Binecuvântat să fie sfatul Treimii Dumnezeiești care a lucrat cu voi în ziua aceasta. Iată, iar vă spun: precum M-a trimis pe Mine Tatăl, și Eu vă trimit pe voi."(19-02-1992)[/COLOR]
[COLOR=Magenta]" Voi sunteți graiul Meu, voi sunteți ochiul Meu, voi sunteți mâinile și picioarele Mele care vestesc pacea peste cea iubită." (22-09-1992)[/COLOR]
[COLOR=Magenta]" Eu pe voi v-am ales de sprijin, fiilor. Eu, fiilor, n-am pace în cer și pe pământ fără voi. Fără voi n-am grai, n-am cuvânt. Fără voi n-am pace, fiilor. [...] Voi sunteți mâinile și picioarele Mele; cu voi umblu, cu voi petrec, cu voi Mă scriu în cer și pe pământ,..."(19-12-1996)[/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Black]Iată că Dumnezeul păcii și Dătătorul de pace n-are pace fără liderii pucioși. Așadar, despre ei s-a scris în Scripturile Pucioase că sunt cu Dumnezeu și în Dumnezeu, iar Dumnezeu este în ei, deci ei sunt infailibili, mai infailibili decât papa, încât niciodată nu pot greși. Dacă ei au zis ultimele 3 zile din aprilie, apoi așa este! Dacă n-ar fi așa, n-ar mai posti pucioșii ieri, astăzi și mâine. Poți să te interesezi la ei și ai să vezi că toți postesc zilele acestea cu șfințenie, de frica cutremurului cel mare, care vine printre picioare.[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Blue]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue]2.eu sunt mirean din BOR deci n-am cum sa revin fiindca n-am plecat
[COLOR=Black]N-ai plecat de tot, ci numai într-o scurtă plimbare cu pluta. Singur spui despre pucioși că [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]nicipedeparte nu sunt contra lor[COLOR=Black] , deci cu alte cuvinte dacă nu ești împotriva lor ești cu ei, în aceeași barcă. [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Black]Sper să te întorci cât mai repede, până nu se răstoarnă barca la cutremur. Mai ai 2 zile la dispoziție.
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue]3.Pucioshii sunt shi ei din BOR[/COLOR] [COLOR=Blue]dar din sfanta Cetate a Noului Ierusalim
[COLOR=Black]Asta e un fel de a spune: și ei sunt cai, dar sunt măgari. Află că Șfânta Cetate a Noului Ierussalim nu face parte din BOR. Poți să-i întrebi pe oficiali sau pe purtătorul de cuvânt al BOR, domnul părinte Stoica. Dar poți să-i întrebi chiar pe pucioși. Nici unul nu va recunoaște (sper, dacă nu și-au pierdut ultima brumă de sinceritate) că fac parte din BOR, pe care de altfel o detestă.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue]4.nota redactziei sau ce shtiu eu ce inseamna [COLOR=Black]- da, nota redacției înseamnă, iar redacția e formată din Mihaela și Nicushor. Uneori îi asociază drept corectori pe Manoliță și pe Mana, ceea ce înseamnă că nu se pote strecura vreo greșeală, decât foarte, foarte rar, și mai mult din acelea ortografice.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]5.Poate-mi explici și mie de ce crezi că aș fi [COLOR=Red][COLOR=Blue]"mare" cruciatda... sau torquenada... [COLOR=Black]- că nu mă duce mintea.[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Black]
[/COLOR]
|