Citat:
Īn prealabil postat de luchian
Cred ca ignorarea lor in primul rand de massmedia ar fi un prim pas, pentru ca ei asta cauta, sa fie priviti si expusi. Pentru ca vor sa socheze prin comportamentul lor si se considera razvratiti si neintelesi. Nu stiu cat de biologica e problema, dar exhibitionista este. Asa ca daca sunt ignorati si priviti cu dezgust, in loc de mirare, le-ar disparea placera, satisfactia ca au reusit sa socheze.
|
Cred ca faci confuzie intre cei carora le place sa se expuna in public si cei care vor doar sa-si traiasca viata linistiti. In plus, exista foarte multi care nu si-au declarat identitatea sexuala nici macar familiilor, deoarece nu vor sa fie discriminati si hartuiti.
Pe de alta parte. este evident ca nu ai o problema (din motive legate strict de expunere indecenta) cu doi barbati care se saruta sau tin de mana pe strada, ci pentru ca sarutul respectiv sau tinerea de mana va aduc aminte ca homosexualitatea exista si este tolerata de stat si o parte a societatii.
Multi de aici spun ca nu au nimic impotriva homosexualitatii, atata timp cat homosexualii stau dupa usile inchise, atata timp cat nu-i vad pe strada si la televizor.
Atata timp cat, de fapt, nu exista. Asta nu e nici pe departe toleranta!
Cei care credeti ca homosexualii sunt un fel de secta care nu au alt scop in viata decat sa va "indoctrineze" copiii, va inselati. Cei cu o astfel de orientare se stiu intre ei, se cauta in locuri destinate lor si unde nu sunt stigmatizati de majoritate. Iar daca copilul dumneavoastra va spune intr-o zi ca este homosexual, nu e din cauza propagandei, ci pentru ca asa simte si asa isi doreste sa traiasca.