View Single Post
Vechi 29.04.2009, 16:34:20
luchian
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Eu citesc, ascult predici, vad documentare, particip la conferinte. Dar ce se fac toti ceilalti, care nu au acces la Internet sau nu stiu sa-l foloseasca sau care nu au bani de carti tinand cont ca sunt scumpe pentru majoritatea dintre noi? Problema trebuie vazuta in mod altruist si in general, nu in cazul nostru al forumistilor de exemplu.

Nu e vorba de gasit preoti, ci de gasit preoti care sa stie sa dea raspunsuri competente la intrebari serioase. Preotii cu har, care pot sa tina o predica la subiect, preotii culti, bine pregatiti teologic sunt greu de gasit. Si daca-i gasesti, sunt ocupati, plecati din oras, dificil de abordat...

Domnule, vorbim de marea masa a ortodocsilor care nu poate participa la cursuri la Teologie. In cazul meu particular, nu am voce muzicala ca sa pot urma cursurile Facultatii de Teologie.

-
nu am intalnit pe nimeni pana acum care sa zica ca el a vrut s invete dar erau cartile scumpe

pai eu ce zic , il cauti pana il gasesti pe cel care iti poate da raspuns la intrebarile tale. Daca la inceputul anului iti propui sa te casatoresti, o iei pe prima buna-rea , sau cauti pana gasesti ceva pe sufletul tau.

ai stat de vorba cu tanti Maria sa vezi daca e interesata de teologie? Teologia nu se preda la mase, iar atunci cand se preda in mod organizat se numeste liceu, seminar, facultate.

Comoditatea nu e scuza!
Reply With Quote