View Single Post
Vechi 29.04.2009, 16:56:48
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de luchian Vezi mesajul
nu am intalnit pe nimeni pana acum care sa zica ca el a vrut s invete dar erau cartile scumpe

pai eu ce zic , il cauti pana il gasesti pe cel care iti poate da raspuns la intrebarile tale. Daca la inceputul anului iti propui sa te casatoresti, o iei pe prima buna-rea , sau cauti pana gasesti ceva pe sufletul tau.

ai stat de vorba cu tanti Maria sa vezi daca e interesata de teologie? Teologia nu se preda la mase, iar atunci cand se preda in mod organizat se numeste liceu, seminar, facultate.

Comoditatea nu e scuza!
Uite ca intalnesti acum. Pentru mine sunt destul de scumpe, pentru ca nu vorbesc de cartile care se vand la toneta bisericii, ci de carti de teologie din librarii.

Interesanta comparatie. :)

Teologia care ar trebui sa se predea lui tanti Maria se numeste cateheza, studiu biblic, iar asa ceva este rar la noi in biserica. Tanti nici nu stie ca asa ceva se practica in unele locuri, insa eu am intalnit preoti care, vorba ta, nu erau comozi si veneau seara sa-i invete pe oameni cuvantul lui Dumnezeu. Si era plina biserica, de la tanar la batran...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote