Citat:
În prealabil postat de Litanu
Intoarcerea la acele idei ale crestinismului autentic din sec. I, este un lucru bun. Conteza mai putin ca faci aceasta intoarcere in sec 19. Rau este sa persisti in ratacirea care s-a accentuat timp de 2000 de ani. "Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze" (spunea acum 2000 de ani apostolul Pavel-2 Tesaloniceni 2:7).
Adventistii nu au inventat nimic. Cauta sa se intoarca la acele idei si dogme despre care vorbiti dvs.
|
Ce noroc , ce moment prielnic pt. adventisti a fost sec 19...tocmai o femeie prooroc ridicata in lumea asta s-a aflat sa aduca crestinismul la starea din secolul I...mi se pare interesant cum vii si incerci sa prezinti o ISTORIE a cultului tau...insa totul incepe cu sec19 si se va sfarsi la A DOUA VENIRE A DOMNULUI"...sunt lipsa totusi 19 secole ceea ce ar trebui sa va dea de gandit...a fost secole moarte pt. "crestinismul"de care vb??? a fost o intrerupere de istorie si de credinta ??? sau sec.19 a dus la nasterea altei rataciri???
Nu ma intereseaza cum va puneti intrebarile in minte... dar cred ca mergeti prea departe cu gandirea!!!
Iti pun o intrebare TIE SI LA TOTI SECTARII : Esti cumva ca TOMA Apostolul ??? Vrei sa te incredintezi de adevarul propovaduit de Hristos ? Raspunsul este :"...fericiti cei ca n-au vazut ,dar au crezut"...cuv.a lui Iisus dar cu mare inteles...
Nu ai numai Biblia pt. a te incredinta de adevar... nu vrei TRADITIA ?...ai ISTORIA!!!
Daca nu era EGW. sa stii ca nu erau ADVENTISTI, dar ORTODOCSI era !!!
Ps. sunteti singura persoana SECTARA intalnita de mine pe un forum care vb. de o istorie a credintei sale...restul mi-au spus :NU ISTORIA TE MANTUIESTE !!! ( ca si vb:nu credinta te mantuieste).