View Single Post
Vechi 29.04.2009, 21:08:59
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rotblume Vezi mesajul
am observat un sfat: sa nu iesi nepieptanata din dormitor.
la asta ma refearam mai mult deoarece am vazut in foarte multe casnicii ca barbatii "se plictisesc" de sotiile lor pentru ca nu mai au timp sa se ingrijeasca de ele sau nu mai au chef si de aceea barbatul incepe sa se uite dupa alte femei mai tinere sau mai aranjate.
Ma refeream mai mult la asta. Cum at trebuii sa fie o femeie in casa astfel incat sotul sa nu se "sature" de ea nici dupa 15 ani de casatorie.
Stiu ca suna prosteasca intrebarea asta, dar atunci cand impart patul pentru a se iubi ar trebuii ca femeia sa fie activa?
Ma gandesc la lucrurile astea pentru ca stiu ca o sa ma casatoresc intr-un final, dar as vrea sa am cosnicie fericita in care eu si sotul meu sa ne aratam dragostea si la 50 de ani. Nu as vrea sa am o casnicie destramata pentru ca asta ar afecta viitori mei copii.
Barbatii nu se "plictisesc", ci sunt preocupati mai mult de dorintele si binele lor decat al familiei. Din aceasta perspectiva nici nu prea conteaza cum arata femeia.
Parerea mea este ca nu este vina femeilor ca sunt inselate sau devin mai putin iubite.. Dar intotdeauna poti face ceva pentru binele relatiei.

Da, este un sfat bun sa fii ingrijita. E un truc, alaturi de a fi intotdeauna zambitoare (sau macar sa nu inventezi probleme care nu exista)..
Nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi despre casnicie, dar un lucru sigur este bun: incearca sa faci in asa fel incat lui sa-i faca placere sa vina acasa. Daca vrei sa deschizi discutii incomode, asteapta momentul in care el este satul, comfortabil, dispus sa te asculte. Si cand discutati.. hmm, este bine sa fii cat mai frumoasa (chiar daca el nu constientizeaza, ii mentii atentia!).. Comunicarea este esentiala.
Dar tu il cunosti pe el cel mai bine si stii cum il poti face fericit!
Reply With Quote