View Single Post
Vechi 29.04.2009, 21:50:16
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

vorbesc femeile in necunostinta de cauza cand dau vina pe partener. barbatii fac la fel...
intotdeauna... atunci cand sunt doi adevarul e undeva pe la mijloc... in ceea ce priveste vina.
o femeie stie sa se faca iubita. are in ea acest dar. ea este mangaierea barbatului. si asta nu se pierde decat cu voia ei.
o sa spuneti ca sunt femei care dau totul si sunt inselate... da. sigur. de ce? pentru ca nici in iubire nu se admit excesele.
stiu, si vad acest lucru, ca barbatii sunt mai superficiali si se ghideaza mai mult dupa rationament, spre deosebire de femei care pun multa pasiune.
insa cred ca in cuplu trebuie sa ne gasim echilibrul pana la urma. in iubire, in suferinta, in fiecare traire...
trebuie sa ne simtim unul pe altul. sa compensam slabiciunea partenerului cand il simtim ca ramane in urma...
si cum putem pastra acest echilibru? punand inceput bun. amintindu-ne mereu care e scopul nostru final pana la urma... vrem sa ne mantuim? atunci hai sa ne adunam si sa refacem echipa. sa luptam pana la capat... undeva, la inceputurile noastre, era bine. sa ne intoarcem si sa reluam de acolo.
e clar ca acestea se fac in doi. e clar ca ceea ce spun este ideal si uneori departe de realitate. insa, alta ordine de idei, ma doare cand vad atata lasitate si superficialitate la niste cupluri care se despart din motive puerile... si toate acestea pe un fond dureros de lipsa a comunicarii.
si casnicia este parte din lupta pentru mantuire. sa nu ne asteptam ca gasim dupa ce am spus DA numai lapte si miere. nu. tocmai, sa ne pregatim pentru momentele de criza mai mult. pentru ca atunci, dupa putina suferinta, vom aprecia si vom gusta cu adevarat din bucuriile vietii de familie. ne vom bucura de momentele importante si copiii ne vor uni si vor completa trairile noastre.
daca ne-am multumi cu ce ne-a dat Dumnezeu si nu ne-am uita prea mult in gradina vecina sunt sigur ca am trece mai usor peste crizele de personalitate.

femeia... ii trebuie putina intelepciune si multa iubire. atunci va sti sa-si tina barbatul acasa. si daca a facut toate acestea cu rabdare si rugaciune si tot a plecat... atunci sa-l lase. pentru ca e un imbecil si nu merita.
Doamne ajuta!