Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 29.04.2009, 23:16:46
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
[COLOR=red]Loc de cearta[/COLOR] sau Loc de dat cu, capul...cum veti dori domniile voastre..
Asa cum in toate insitutiile exista un binecunoscut "Loc pentru fumat" propun sa existe si pe forumul nostru un "Loc de cearta", pentru ca fumatori nu avem prea multi..
De aceea: propun tuturor celor ce au nervi, dureri de cap, spume la gura, injurii, plansete sau miorlaituri provocate de colegii de forum..sa vina in acest loc si sa spuna "tot ce ii sta pe buze..sau printre dinti..." Astfel scutiti pe cei ce urmaresc un anume subiect de vesnicile intreruperi, injurii, atacuri la persoana ce Nu au nicio legatura cu topicul.
1. Frate esti suparat? Ai doua optiuni: iarta-ma sau injura-ma aici!
2. Nu ti-a placut caraterul meu? Ai doua optiuni: iarta sau injura-ma aici!
3. Vrei sa ma ignori si nu stii cum? Ai doua optiuni, folosesti facilitatea ignor sau imi spui aici; dispari!
4. Nu mai suporti vesnicele mele polologhii sau sfaturile crestine? Ai doua optiuni; iarta-ma sau injura-ma aici!
Lista poate continua....daca va vin ideii...

Excelenta idee!!!
M-ai facut sa zambesc Jenica, si sa uit de problemele mele pentru o clipa!
Da, multi ni inteleg ca fiecare are o personalitate proprie si din acest motiv, se isca neintelegeri.
Mai exista si faptul ca a respecta pe cineva, inseamana sa stii sa spui "Frate, iarta-ma , am gresit".
Mai trebuie sa crestem putin.