Citat:
În prealabil postat de bmd
Scorbutul este lipsa de vitamina C (copacul n-avea fructe?) iar beri-beri in cazul consumului de ficat este exclus!!!!
Multumesc Carmina pentru incercarea ta, am prea multe probleme ca sa tin suparare pe cineva dar si prea multe ca sa mai risc sa ma supar a doua oara (ca atare decizia mea ramine).
Povestirea ta, are seamana cu intrebarea de ce trebuie sa te pricepi la computere? Ca sa poti rezolva problemele care nu le aveai inainte de a avea computer! Unde seamana? Pai la pom! Daca o arunca jos din pom de prima data tot restul de probleme nu ar mai fi existat.
|
...pai daca o arunca din pom de prima data,mai primea / isi insusea barbatul atatea merite ???
nu cred.
sa ramana astfel neispitit de pacatul slavei desarte ?
cam grea incercarea...
"De te vei amărî după ce ai căzut în ispită, și-ți mai faci și făgăduințe hotărând că ,,de-acum înainte n-o să se mai întâmple niciodată”, este semn limpede că te afli pe un drum greșit: ți s-a rănit încrederea în tine.
Acela ce nu se bizuie pe sine însuși e uimit cum de n-a căzut mai rău și dă slavă lui Dumnezeu că i-a trimis ajutorul la vreme, fără de care ar fi zăcut mai departe acolo în adânc."
|