Citat:
Īn prealabil postat de razvan_m
Hristos a inviat!
Frate bmd,... iti vei putea da seama si tu cum ca catolicii hulesc prin dogmele lor false de credinta pe Duhul Sfant, A Treia Persoana a Dumnezeirii, ceea ce, dupa cum ai precizat si fratia ta, este pacat de neiertat:
Mai mediteaza, frate bmd, si vezi daca nu cumva si catolicii fac parte din tagma ereticilor, alaturi de protestanti si anglicani !
|
Razvan eu cred ca-i o difernta enorma sa crezi ceva despre Sfintul Duh sau sa spui (Doamne iarta-ma!) Sfintul Duh este Mohamed!
Sincer nu cred ca exista sau a existat vreodata om pe pamint care s inteleaga cu mintea lui marginita DUMNEZEIREA. Numai Dumnezeu poate intelege asa ceva! Ca atare sint convins ca ce intelegem noi oamenii si realitatea sint doua lucruri distincte. Sint convins ca Tainele Dumnezeirii nici marilor Sfinti nu le-au fost toate dezlegate si n-ar fi fost oricum capabili sa le cuprinda. Nici nu era/este nevoie! Ajunge sa te apropii de Lumina Iubirii Dumnezeiesti ca sa intelegi ca de fapt restul nici nu te mai intereseaza.
Dar a spune ce spune islamul nu mai este o gresala din neputinta intelegerii celor Dumnezeiesti ci efectiv este o intentie draceasca de a face o punte de legatura intre Iisus (care ne-a dat mesajul Tatalui gresit-dupa parerea lor) si Mohamed care a venit cu "adevarata informare"
In alta ordine de idei: cei care judeca administratorul acestui Site va rog sa va faceti un forum (indiferent de tema) si sa vedeti mai intii cita munca si timp este nevoie sa nu o ia respectivul forum razna! Si daca la inceput o sa purtati discutii cu "vinovatii" dupa o vreme (functie de numarul userilor) o sa ajungeti la singura concluzie la care au ajuns tot cei care au un Site cu forum de discutii: stergerea mesajelor fara comentarii este solutia cea mai eficienta si cu cel mai putin efort!