View Single Post
Vechi 01.05.2009, 10:39:17
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
Bine ca-i viu ! Doamne ajuta !
Sa-nteleg ca a avut permisiunea sa dea telefon acasa ? Asta ar fi apa vie ptr el ,ca asa va avea nadejde si putere mai multa .
Doamne ajuta-l si da-i putere lui Eugenio ,ca mult n-o mai fi pana-l vei scapa !

Psalmul 141

1. Cu glasul meu către Domnul am strigat, cu glasul meu către Domnul m-am rugat.
2. Vărsa-voi înaintea Lui rugăciunea mea, necazul meu înaintea Lui voi spune.
3. Când lipsea dintru mine duhul meu, Tu ai cunoscut cărările mele. În calea aceasta în care am umblat, ascuns-au cursă mie.
4. Luat-am seama de-a dreapta și am privit și nu era cine să mă cunoască. Pierit-a fuga de la mine și nu este cel ce caută sufletul meu.
5. [COLOR=purple]Strigat-am către Tine, Doamne, zis-am: "Tu ești nădejdea mea, partea mea ești în pământul celor vii". [/COLOR]
6. Ia aminte la rugăciunea mea, că m-am smerit foarte. Izbăvește-mă de cei ce mă prigonesc, că s-au întărit mai mult decât mine.
7. Scoate din temniță sufletul meu, ca să laude numele Tău, Doamne. Pe mine mă așteaptă drepții, până ce-mi vei răsplăti mie.
Amin.

Nu am inteles exact cum s-a petrecut totul, insa treaba este ca i-au permis sa sune acasa.
Da, rugaciunea nu se opreste pentru Eugenio.
Multumesc Sia.
Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru bunatatea ta.